Tisztasági csomag iskolásoknak

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

tisztasagi csomag iskolasoknak
caola logo white 01

Miért kell tisztasági csomag az iskolásoknak?

Az első lépés az osztálytermi higiénia felé a személyes higiénia megléte. Még mindig az új koronavírus fenyegetésében élünk, azonban az iskolák, óvodák a szeptember közeledtével elkezdik működésüket. A munkahelyek, éttermek, bevásárlóközpontok és oktatási intézmények valószínűleg ősszel ismét megtelnek. Ezzel együtt, ha a gyermekünknek vissza kell mennie az iskolába, az óvintézkedések betartása rendkívül fontos a betegségek elkerülése érdekében. Ismeretes, hogy a gyerekek jobban megbetegszenek, mint a felnőttek, mert nem figyelnek annyira a körülöttük lévő baktériumokra és higiéniai intézkedésekre. Ezért a gyermekeket fel kell vértezni az iskolába, óvodába történő visszatéréshez a megfelelő higiéniai tisztasági csomaggal a saját biztonságuk érdekében.

Mit kell tartalmaznia gyermekünk iskolai tisztasági csomagjának?

Röviden, minden olyat, ami segíti a személyi higiénia fenntartását. A fertőtlenítőtől a maszkig a gyermek tisztasági csomagját meg kell tölteni az alapvető kellékekkel, hogy biztosak lehessünk abban, hogy minden megvan számára, ami az iskolai, óvodai tartózkodás biztonságossá tételéhez szükséges.

Saját kis törölköző

A szőtt, lehetőleg pamut törölköző az egyik legfontosabb kellék, amivel rendelkeznünk kell. Többnyire kézmosás és mosakodás után használják őket, de a törölközők testnevelés óra alatt és után is elengedhetetlenek. Fontos, hogy saját törölköző használatával minimalizálhatjuk annak az esélyét, hogy mások testnedveivel, baktériumaival érintkezzünk, azzal szemben, mintha többen használnának egy törölközőt.

A Caola kis törölköző kiváló minőségű anyagból készült, amely gyengéd a bőrhöz és nem okoz irritációt vagy kiütéseket. Kis méretű, könnyen elfér a gyermekek iskolatáskájában és tisztasági csomagjában anélkül, hogy sok helyet foglalna el.

Fogkefe és fogkrém

Ami a higiéniát illeti, a rendszeres, étkezéseket követő fogmosás az, amelyet minden orvos ajánl. A fogmosás eltávolítja a kórokozókat és mindenféle fertőző baktériumot a szájból. Sajnos a gyermekek hajlamosabbak a gyakori vagy súlyosabb betegségekre, mert kezükkel különböző felületekkel, például játékokkal, homokkal, bútorokkal érintkeznek, majd utána a saját szájukba nyúlnak. Ez könnyen elkerülhető, ha megtanítjuk nekik a kézmosás fontosságát, és azt, hogy miért van szükség a jelen lévő baktériumok elleni küzdelemre. Az iskolák, óvodák jelentik azt a helyszínt, ahol könnyen érintkeznek különböző felületekkel és más gyerekekkel, így pedig fertőző baktériumokat szedhetnek össze. Ezért a gyermeknek már korán meg kell tanítani a szappanhasználat és a fogmosás fontosságát. Tudatosítani kell, hogy a személyi higiénia megfelelően fennmaradjon, és elfogadja azt a szokást, hogy szülői felügyelet nélkül mosson kezet és fogat. Vizes szappan használatra nem mindig van lehetőség, ezért a hordozható kézfertőtlenítők tökéletesek a gyermekek számára. Csak egy mogyorónyi fertőtlenítőt kell adagolni és meg kell dörzsölni a kezüket, ezzel a mozdulatsorral néhány másodpercen belül gyermekünk keze baktériummentes, tiszta lesz.

Kézfertőtlenítő gél

A Caolasept kézfertőtlenítő gél elpusztítja a bőrön lévő baktériumokat, vírusokat és gombákat. A fertőtlenítőszerek összetevői hatékonyan és azonnal harcolnak a baktériumokmikroorganizmusok ellen, miközben tisztítják és hidratálják a kezet. Néhány fertőtlenítőszer száradíthat, de ha jó minőségű terméket vásárol, ez elkerülhető. A Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő gél E-vitamint, panthenolt és más bőrvédő komponenst is tartalmaz, sőt a kezének nagyszerű illatot kölcsönöz a használat után.

Minden egyben, ami egy tisztasági csomagban kell!

Ha elfoglalt szülők vagyunk, és nincs időnk külön-külön beszerezni az egyes kellékeket, majd előkészíteni egy higiéniai készletet gyermekünk iskolába járásához, akkor bármikor vásárolhatunk kész csomagokat. A Caola iskolai és óvodai tisztasági csomagok alkoholos fertőtlenítőszert is tartalmaznak, amelyek ideális fertőtlenítőszerek a gyermekek számára is. Az iskolatáskában tárolhatók és használhatók, amikor a gyermek szükségesnek érzi. Az egészségünket soha nem szabad veszélyeztetni. Fontos, hogy tisztán maradjunk, hogy elkerüljük a váratlan betegségeket. A megfelelő higiéniai kellékekkel gyermekünk felkészülhet a biztonságos iskolai higiéniai rutin elsajátítására. A Caola óvodai és iskolai tisztasági csomagban minden megtalálható, amire gyermekünknek szüksége lehet, így ideálisak a mindennapi használatra.

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top