Bérgyártás és Bértöltés

CAOLA Zrt.

Bérgyártás

hozott vagy általunk kidolgozott receptúra alapján egyaránt!
caola divider 001

Akár hozott receptúra alapján is

Bérgyártás szolgáltatásunk keretein belül készen hozott receptúrák gyártását, valamint a megrendelőink igényei szerint, de általunk kidolgozott receptúrák elkészítését is vállaljuk.

Csakúgy, mint saját termékeink készítésekor, az ügyfeleink számára történő bértöltés és bérgyártás során is a legmagasabb minőség elérésére törekszünk. A bérgyártás, bértöltés egy kényelmes szolgáltatás a gyártóbázissal nem rendelkező ügyfeleink részére, akik az üzleti elképzeléseik megvalósításhoz stabil és tapasztalt partnert keresnek. A magas minőségű termékek előállítását gyors határidővel, maximális szakértelemmel és naprakész technológiai fejlettséggel végezzük.

caola divider small 001
A kozmetikai, szépségápolási és higiénia termékek piacán
megszerzett több évtizedes tapasztalatunkkal vállaljuk
 fertőtlenítőszerek
krémek
balzsamok
samponok
olajok
szérumok
arclemosók
tonikok
és még sok más típusú termék bérgyártását és bértöltését.
caola divider small 001

MSZ EN ISO 9001:2015 tanúsítvány

Cégünk rendkívül fontos szerepet játszott már számos sikeres kozmetikai márka megszületésében, mind Magyarországon, mind külföldön. Emellett pedig büszkén kínáljuk bérgyártási szolgáltatásunkat, amely lehetővé teszi az egyedi igények magas szintű kielégítését. Segítjük ügyfeleinket, hogy megvalósíthassák álmaikat, saját termékeik receptúrájának kidolgozásában, a jogszabályi előírásoknak megfelelő címketerv elkészítésében és a termék analitikai paramétereinek meghatározásában. Természetesen rendelkezésre állunk a késztermék gyártásában, valamint segítséget nyújtunk a termék engedélyeztetésében, mindvégig követve az ügyfelek elvárását, hogy elégedetten vehessék kézbe terméküket.

Az ügyfeleink számára történő bérgyártás, bértöltés során is biztosítjuk az MSZ EN ISO 9001:2015 tanúsítvány, illetve a kozmetikai GMP betartását.

A már meglévő formulák alapján gyártandó termékeket maximális diszkrécióval készítjük és a kívánt mennyiségben, a kiválasztott csomagolásba töltjük.

Fontos megjegyezni, hogy bizonyos termékek, mint például a fertőtlenítőszerek gyártása engedélyköteles. Az engedély megléte vagy megszerzése a megrendelő felelőssége.
caola divider small 001

Ha csak az ötlet van meg

és a megvalósításhoz partnerre van szükség, akivel a termék elkészítésében az elejétől a végéig szorosan együttműködve készterméket lehet létrehozni, akkor a Caola a legjobb választás.

Krémek, testápolók, tusfürdők bérgyártása, bértöltése
Új receptúra fejlesztése, gyártása egyedi igények alapján
caola divider small 001

Tapasztalat és hozzáértés

Saját kozmetikai laboratórium, felkészült szakemberekkel

Bármi is legyen az elképzelés, mi pontosan a megrendelői igények szerint gyártjuk és töltjük a termékeket. Tapasztalt és hozzáértő termékfejlesztő csapatunk a laboratóriumi kollégákkal együttműködve dolgozza ki és tökéletesíti a termékek receptjét. Ezután a kreatív és csomagolási szakértőink meghatározzák a termék megfelelő csomagolását. Végül a gyártó csapat az összes részfolyamat eredményét legyártja, hogy a termékötlet valósággá váljon.

caola divider small 001

Kutatás-fejlesztés (K+F)

sajátmárkás termék készítés

A nemzetközi, világpiaci trendeket folyamatosan követő szakembereink segítségével egyedülálló fejlesztői hátteret biztosítunk ügyfeleink részére. Saját termékeink fejlesztésében szerzett tapasztalataink, az engedélyezési procedúrák, valamint a jogszabályi környezet naprakész ismerete az egyik legfőbb erősségünk. A folyamatosan végzett kozmetikai, szépségápolási és higiéniai termékfejlesztésnek köszönhetően alapos piac ismeretekkel rendelkezünk. Mind a felmerülő igényeket, mind az aktuális trendeket és alapanyagokat, összetevőket illetően.

caola divider small 001

Bértöltési lehetőség a Caolánál

Bértöltés során jellemzően a készen hozott formulák és anyagok végső tárolóba töltésével vesszük le a terhet ügyfeleink válláról. A házon belül rendelkezésre álló technika feltételekkel.

Lehetőséget biztosítunk, hogy professzionális módon, költséghatékonyan, extra beruházások nélkül juttassuk partnereinket a kívánt, de jellemzően nagy mennyiségben megrendelt termékekhez.

  • Modern és felszerelt, több ezer négyzetméteres üzem.
  • Automata és kézi töltősor (kis mennyiséghez)
  • Bértöltéshez csomagolóanyagok széles választéka érhető el ügyfeleink számára.

A kívánt megjelenés kiválasztásához a csomagolóanyagok széles kínálata áll rendelkezésére, egyéb kreatív megoldási javaslatokkal támogatva sikerét.

caola bergyartas slider 007
caola divider small 001

Gyakran Ismételt Kérdések

Gépparkunknak köszönhetően a nagy viszkozitású anyagoktól kezdve az egészen folyékony állagú termékekig gyártunk és töltünk többféle típusú csomagolásba például flakonba, tégelybe, tubusba. Az általunk gyártott krémekhez, testápolókhoz, tusfürdőkhöz, tisztítószerekhez, fertőtlenítő folyadékokhoz és gélekhez hasonló termékeket könnyedén gyártjuk és csomagolásba töltjük. Egyik legnagyobb büszkeségünk a Szentkirályi Magyarországgal közös Vízangyal termékcsalád fejlesztése és gyártása. Bővebb információk a projektről itt olvashatóak.

Jellemzően rugalmasak vagyunk, néhány ezer darabos megrendelésektől a több tízezer darabos megrendeléseket is egyaránt teljesítjük. Bérgyártás és bértöltés esetén az árképzés alapja a mennyiségektől, az összetevőktől és a töltendő anyag típusától is függ. Ahhoz, hogy megrendelőink számára a lehető leggazdaságosabb legyen a bérgyártás/ bértöltés, minden esetben átfogó igényfelmérést követően egyedi és személyre szabott ajánlatot adunk.

Költséghatékonyság: Nincs szükség költséges beruházásra, egy üzem, gyártósor felépítésére.

Bér- és munkaerőköltség csökkentése: Nincs szükség szakképzett munkaerő felvételére.

Szakértelem: Nap, mint nap saját termékeink esetén is elvégezzük ugyanazokat a folyamatokat (beszerzés, gyártás, töltés, csomagolás stb.) amely a professzionális végtermék előállításához szükséges.

Kapacitások bővítése: akár meglévő terméke gyártását, töltését is kiszervezheti, ha megnövekedett igénnyel szembesül, amelyet azonnal kell kiszolgálnia.

caola divider small 001

Egy saját termék megvalósítása
segítségünkkel egyszerűbb, mint valaha!

Ajánlatkéréshez töltse ki az alábbi linken elérhető kérdőívünket, és mi rövidesen fölvesszük Önnel a kapcsolatot. További kérdéseit a bergyartas@caola.hu email címen teheti fel.

Kívánt szolgáltatás fajtája:

Milyen típusú terméket szeretne gyártatni/töltetni?

Van már kész receptúra a termékhez?

Hogyan állítsuk elő a beltartalmat?

Szükség van termékfejlesztésre?

Van saját csomagolóanyaga?

Ha nincs csomagolóanyaga,
milyen kiszerelésben szeretné gyártatni a terméket?

Van saját címkéje?

Milyen alapvető elvárásai vannak a kartonozással kapcsolatban?

Mekkora mennyiségre lenne szüksége?

Egyéb információ:

caola divider 001
Scroll to Top