Pályázatok

HIPA támogatási program

HIPA Logo 300x212

A Külgazdasági és Külügyminisztérium befektetésösztönzéssel, menedzsment-tanácsadással foglalkozó ügynökségének, a HIPA-nak a segítségével a Vészhelyzeti növekedési támogatási program keretében töltő-, krémgyártó gépek beszerzése valósul meg, amelyekkel már az új, martonvásári gyár megépítése előtt is növelni tudtuk a gyártókapacitásunkat.

vekop 2

Kedvezményezett neve: CAOLA Kozmetikai és Háztartás vegyipari Zrt.
Projekt címe: „Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések megvalósítása a Caola Kozmetikai Zrt-nél”
Szerződött támogatás összege: 33 500 000 Ft.
Támogatás mértéke (%-ban): 64,2%
Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-01239

Projekt tartalma:

A Caola Zrt. mindenkori célja korszerűbb összetételű, minőségű kozmetikai- és háztartás vegyipari termékek gyártása, új vevők, megrendelők megnyerése és az eddigi vevői bizalom megtartása. Ezt csak folyamatos termékfejlesztéssel és –kutatással lehet elérni. A vállalat saját kutatási bázissal rendelkezik, termékei és márkái mind saját fejlesztés eredménye. Bár jelenleg is folyik fejlesztés, a labor technológiai színvonalának további fejlesztése, bővítése elengedhetetlen a versenyképesség megőrzéséhez. Ezek az eszközök elég speciálisak, van közöttük olyan, ami Magyarországon nem található meg más vállalatnál. Emiatt a beszerzésük is speciális, adott eszköz csak kizárólagos hazai forgalmazókon keresztül szerezhető be.

Scroll to Top