A Caola Zrt.-ről

CAOLA Zrt.

Gondoskodás mindenhol, mindenkor, mindenkinek!

Generációkon át!
caola divider 001

1831

caola logo white 01

Cégünk, a Caola Zrt. 1831 óta 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, mely alapítása óta aktív a piacon. Kozmetikai és háztartás-vegyipari termékeinket országszerte keresik és kedvelik, valamint több más európai országban is szívesen vásárolják. Több, mint 190 éve a piacon saját gyárteleppel, kutatási bázissal és hűséges vásárlókkal,

caola divider small 001

Megbízható és minőségi termékek

Az idő múlásával generációk nőttek fel a Caola megbízható és minőségi termékeivel, így pedig elengedhetetlen részévé váltunk a magyar családok mindennapjainak. Ezt a hagyományt a jövőben is szívünkön viseljük, továbbra is elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek gyártása iránt.

Az elmúlt években új lendületet kaptunk, vezetőségünk és magasan képzett szakembereink közös munkájával. Célunk az innováció és a megújulás, melynek eredményeképpen a márka életében új irányokat választottunk. Termékeink széles választéka átfogja a női és férfi kozmetikumokat, a babaápolást, a háztartási tisztítószereket, a rovarirtókat, valamint az egészségügyben és agrár szektorban használt fertőtlenítőket. 

Folyamatos piackutatásainknak köszönhetően 

minden igényt kielégítünk, legyen szó saját márkánkról vagy egyedi, private label termékek bérgyártásáról. Ez teszi a Caolát rugalmassá és sokszínűvé. Munkánk során a tervezéstől kezdve egészen a csomagolásig minden folyamatot saját kezünkben tartunk, így biztosítva, hogy új termékeink megbízhatóak és minden részletükben tökéletesek legyenek.

caola termekek 010
caola divider small 001

Ipar 4.0

Az elmúlt években vezetőségünk fontos döntést hozott, és 2021-ben zöldmezős beruházásba kezdtünk, melynek során egy új gyárat építettünk. Az Ipar 4.0 elveit szem előtt tartva új, modern gyártó- és kiszerelő gépparkot üzemeltünk be. Az új berendezéseink lehetővé teszik az automata receptkövetést, míg a kiszerelő gépeinket automatizált szoftverek irányítják. Az egész rendszer távolról is elérhető és irányítható, így akár otthonról is könnyedén működtethetnénk.

A Caola Zrt.-nél a legfontosabb elkötelezettségünk a vásárlóink elégedettsége, valamint a minőségi termékek fejlesztése és a cégünk stabilitása. Mindig tisztelettel tekintünk sokszínű múltunkra, amelyre büszkék vagyunk. Fiatalos lendülettel és szakértelemmel építjük a jövőnket, hogy továbbra is meghatározó szereplőként szolgálhassuk ki vásárlóinkat és partnereinket.

Scroll to Top