Gratulálunk partnerünknek a Fradinak a 32. bajnoki címhez!

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

gratulalunk partnerunknek a fradinak a 32 bajnoki cimhez
caola logo white 01

A Ferencvárosi Torna Klub 32. bajnoki címét ünnepelte idén. Számunkra is felemelő élmény, hogy mi is részesei lehetünk a Fradi sikerének. Ugyan nem a pályán, vagy a lelátóról buzdítva tettünk meg mindent, hogy a csapat a maximumot nyújthassa, igyekeztünk azzal hozzájárulni a sikerhez, amihez a legjobban értünk.

A higiéniáért a Caola felel

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az elmúlt, nehézségekkel teli évben a Groupama Aréna higiéniai partnerei lehetünk és ezzel az FTC csapatát is támogathatjuk. A stadion teljes területén, az öltözőkben, a folyosókon, a szurkolói terekben, a kispadok közelében, és minden egyéb helyszínen a Caola által biztosított kézfertőtlenítő állványok és adagolók garantálták a játékosok, a szakmai stáb és végre a lelátókra visszatérő szurkolók biztonságát is.

Gólok helyett fertőtlenítővel segítünk

Természetesen tudjuk, hogy a nagyszerű eredmények és a bajnoki cím elsősorban a csapat, a stáb, a vezetőség és a szurkolók érdeme. Ugyanakkor jó érzés arra gondolni, hogy a pályán mutatott remek játék annak is köszönhető, hogy a háttérben minden a helyén van, a közvetlen munkatársak és a csapatot támogató partnerek közös munkája és támogatása eredményes. A FTC-t már ősszel is pozitív példaként emlegették, ami a kevés fertőzöttet és a makuláltan higiéniai feltételeket illeti. Ebben bizonyára nagy szerepe volt a biztosított fertőtlenítő eszközöknek és higiéniai termékeknek. A főszereplőknek már csak a játékra és az ellenfélre kell koncentrálni, a fertőzések, a baktériumok és a vírussal szembeni védekezés a Caosept kézfertőtlenítő és a Caola által biztosított eszközök dolga.

Biztonságos szurkolás Caosept fertőtlenítőkkel

Szezon végére a szurkolók is visszatérhettek a stadionba. A kihelyezett fertőtlenítő állomások és Caola által biztosított több ezer liter Caosept fertőtlenítő mind-mind a szurkolók biztonságát is hivatott szolgálni. A bejáratoknál, a büfék környékén, az illemhelyeken érintésmentesen, könnyen, gyorsan fertőtleníthetünk. A szabályok betartásával és az általunk biztosított eszközök és higiéniai termékek használatával pedig még remélhetően sokáig szurkolhatunk a lelátókról.

 

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top