A 2021-es tavaszi szezonban a Fradi higiéniai partnere továbbra is a Caola!

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

a 2021 es tavaszi szezonban a fradi higieniai partnere tovabbra is a caola 001
caola logo white 01

A 2021-es tavaszi szezonban a Fradi higiéniai partnere továbbra is a Caola!

A 2020-as őszi Bajnokok Ligája menetelést követően a 2021-es tavaszi szezonban továbbra is a Caola látja el a Ferencvárosi Torna Klub-ot higiénia termékekkel és szaktanácsokkal.

A Caola Caosept kézfertőtlenítők, szenzoros adagolók, egyedi, érintésmentes fertőtlenítést lehetővé tévő állványok és felülettisztításra alkalmas permetező készülékek továbbra is a Groupama Aréna szerves részei lesznek. Legyen szó edzőmérkőzésekről, bajnoki találkozókról, vagy épp az európai és a világ labdarúgásának élvonalába tartozó csapatokkal szembeni hazai BL mérkőzésekről.

Az őszi tapasztalatok és visszajelzések teljes mértékben azt mutatják, hogy a koronavírus-járvány következtében kialakult higiéniai kihívásokat hatékonyan sikerült kezelni. Mind a hazai, mind a nemzetközi labdarúgó szövetségek pozitív visszajelzéseket küldtek az FTC számára.

„Nagyjából a számok ismeretében azt lehet mondani, hogy a jobbak között van, vagy talán a legjobbak között van. Még egy-két ilyen csapat van aki hasonló értékekkel vagy hasonló fertőzésszámmal bír, de ez nagyban köszönhető annak, hogy az elképzeléseinkben maximális partner volt a vezetőség, és biztosította azokat a forrásokat és lehetőséget, amikkel ezt meg tudtuk valósítani.” – nyilatkozta dr. Pánics Gergely az FTC csapatorvosa a FradiTV adásában. Az orvosi stáb munkája és a megfelelő előkészületek nagyban hozzájárultak az őszi sikerekhez.

Bízunk benne, hogy a tavaszi szezonban tovább folytatodnak a győzelmek a pályán és azon kívül egyaránt. Ha pedig végre a 12. játékos, a közönség is jelen lehet a mérkőzéseken, akkor mindenki a lehető legnagyobb biztonságban érezheti magát. A Caosept fertőtlenítőkkel hatékonyan vesszük fel a harcot a vírusok, baktériumok és gombák ellen a stadion teljes területén.

forrás: FradiTV
Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top