Járvány idején még fontosabb az összefogás – a Caola segített!

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

jarvany idejen meg fontosabb az osszefogas a caola segitett 001
caola logo white 01

Együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum és a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány.

Az október 16-ai ünnepélyes aláíráson a Caola Zrt. által felajánlott jelentős mennyiségű Caosept fertőtlenítőszert is átadták az intézmény és a hozzá tartozó tizenkét iskola számára. A rendezvényen a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány önkénteseként a pénzügyminiszter felesége, Vargáné Sántha Szilvia (képünkön jobbról a második) is részt vett, míg Soltész Miklós államtitkár levélben gratulált az együttműködéshez.

A Magyar Református Szeretetszolgálat már régóta törekszik arra, hogy ne csak átmeneti segítséget tudjon nyújtani a nehéz körülmények között élő gyermekek és családok számára, hanem olyan hosszútávú programokba, képzésekbe is be tudják vonni az arra rászorulókat, amelyek valóban változást tudnak hozni az életükbe.

A Caola Zrt. felismerte a társadalmi felelősségvállalás fontosságát, és a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítványának felkérésére azonnal segítőkezet nyújtott, jelentős mennyiségű fertőtlenítőszer adományozásával járulva hozzá a járvány megfékezéséhez.

Soltész Miklós kitért rá, hogy mindez nem valósulhatna meg az olyan magyar vállalkozások nélkül, mint a Caola Zrt., amelynek külön köszönetet mondott az adományért és a vírus első hulláma során a szociális intézményekben nyújtott segítségért.

Molnárné Rénes Éva (középen), a BMSZC kancellárja a Magyar Hírlapnak elmondta, hogy önzetlen, elkötelezett együttműködők, támogatók segítsége nélkül az oktatás kiemelt színvonalú megvalósítása nem lehetséges. Ez különösen fontos a jelenlegi járványhelyzetben, hiszen a ténylegesen fogható támogatás mellett az egy sorsközösségben élők számára a lelki támasz és a bizonytalan helyzetben biztosítani kívánt jövő közös építésének lehetősége erőt ad. „A Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum minden munkatársa és közel kilencezer diákja nevében szeretném felhívni a figyelmet az összefogás, az együttműködés és az önzetlen segítségnyújtás jelentőségére. Együtt erő vagyunk, szerteszét gyengeség” – hangsúlyozta a BMSZC kancellárja.

Örömmel segített most is a Caola, reméljük a jó példa ragadós és sok magyar vállalkozás segít majd a járvány megfékezésében a rendelkezésére álló eszközökkel. Örülünk, hogy a Caosept termékeink segíteni tudnak az iskoláknak.

 

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top