Caola kézkrém: Generációk óta kéznél van

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

caola kezkrem generaciok ota keznel van
caola logo white 01

A Caola kamillás kézkrém ideális választás a száraz kézbőr kezelésére.

Mire jók a kézkrémek?

A kézkrémek nagy részét a kezek hidratálására és a nap folyamán elveszett nedvesség pótlására használjuk. A kezünk számos okból kiszáradhat. Ha például egészségügyi dolgozóként folyamatosan mossuk őket, vagy építőmunkásként tevékenykedünk, ahol különböző éghajlati körülmények között kemény és durva anyagokkal bánunk, egyaránt szembesülhetünk a problémával. A száraz kéz leggyakrabban a téli időszakban fordul elő, amikor hideg az idő és jeges a szél. Ugyanez az oka annak, hogy télen kiszárad az arcunk. Természetesen viselhetünk kesztyűt, de az nem segít visszaadni a szükséges nedvességet. Erre csak jó minőségű kézbalzsam vagy kézkrém képes.

A testápoló és a kézkrém ugyanaz?

Lehet, hogy hasonlóak, de nem ugyanazok. A kézbalzsamokat és kézkrémeket kifejezetten a kezeinkkel kapcsolatos problémákra fejlesztették ki, míg a testápolók a teljes testfelületen alkalmazhatók. A testápoló krém gyakran vékonyabb állagú, míg a kézbalzsam sűrűbb, és gyakran több koncentrált hidratáló anyagot tartalmaz.

Használhatok testápolót a kezemen?

Noha nem árt, ha testápolót használunk a kezeinken, de korántsem biztos, hogy a megfelelő ápolást nyújtjuk vele a kézbőrnek, és nem biztos, hogy a legjobb hatást érjük el vele. Ha van jobb lehetőség, miért nem válasszuk azt? A testápoló állaga vékony, ami azt jelenti, hogy valószínűleg nem fog segíteni azoknak a száraz kezeknek, amelyek kiáltanak egy kézbalzsamért, ami egyedül nekik készült.

Mi a legjobb a rendkívül száraz kezekre?

Ha extrém szárazsággal küzdünk, akkor a tél kifejezetten szörnyű lehet a kézbőrnek. A száraz levegő, legyen az meleg vagy hideg, komoly problémát okoz a száraz kezeknek, de van néhány más oka is annak, ha egész évben repedezettnek és fájónak érezzük a kézbőrt. A kiszáradás, az allergia és a túlzott kézmosás mind kiszáradást okozhat, ezen érzés enyhítésének a legjobb módja pedig az, ha a kezén lévő bőrt nedvességgel teli tartjuk. Olyan kézbalzsamra vagy kézkrémre van szükség, amely azonnal puhábbá teszi a bőrt, enyhíti a szárazság érzését anélkül, hogy ragadós vagy zsíros lenne, miközben táplálja a bőrt.

Milyen kézkrémet válasszunk?

Természetesen mi mást ajánlhatnánk, mint a Caola kézbalzsamot és a Caola kamillás kézkrémet. A Családi kézbalzsam rendszeres használata megelőzi a kéz és körömágy kiszáradását, repedezését, bőre puha és bársonyos lesz. Könnyen beszívódik a bőrbe, segít enyhíteni a száraz bőrt, így a kezek tápláltnak, simának és azonnal puhának érződnek. Kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy 24 órás hidratálást biztosítson anélkül, hogy zsíros vagy ragadós lenne. Rendelje meg még ma, és élvezze az egészségesebb kezeket, függetlenül az időjárástól és az évszaktól.

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top