Borotvakrémek a Caolától

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

borotvakremek a caolatol 001
caola logo white 01

Ha a borotválkozás csak egy letudni vágyott feladat, nem pedig élmény, lehet, hogy a fürdőszobai szekrényben lévő termékek okolhatók. Ha a borotválkozás csak egy letudni vágyott feladat, nem pedig élmény, lehet, hogy a fürdőszobai szekrényben lévő termékek okolhatók. A legjobb borotválkozás utáni szerekhez és a legjobb borotvákhoz hasonlóan a legjobb borotvakrémek is élvezetes élménnyé varázsolhatják a férfiak arcápolási rutinját. Mivel sokan még mindig nem mernek borotvakrémet használni, érdemes körüljárni a témát, hogy megtaláljuk a számunkra valóban megfelelőt. A Caola kínálatában nem habzó és habzó borotvakrémek egyaránt elérhetőek. Ráadásul a Figaró és Barbon borotválkozási termékek generációk óta népszerűek, egyet jelentenek a minőségi borotválkozás élményével.

Mi is az a borotvakrém?

Bár általában összemossuk minden borotválkozási termék általános kifejezéseként, a borotvakrém valójában más, mint a borotvagél, szappan vagy olaj. A borotvakrémnek könnyűnek kell lennie és krémhez hasonló állagúnak. Egyes krémek akkor működnek a legjobban, ha ecsettel habosítják őket, míg mások ecset nélkül is kiválóan felhordhatók az arcra. A legjobb borotválkozó krémek sima hatásúak, könnyen felvihetőek és kiválóan védenek a mikro vágások és a borotválkozás utáni égető érzés ellen. Egyes borotvakrémek habzó aeroszolos dobozban is kaphatók. Ezek általában gyorsabb habzást biztosítanak, mivel a krém azonnal felhabosodik, amikor kikerül a flakonból. Mivel ezek levegősebb, szellősebb hatásúak a borotvahabokat nagyon könnyű utána leöblíteni (ezáltal a test borotválására is alkalmasak). Ha nem a gyorsaság a célunk és a borotválkozásra mintegy férfi szeánsz tekintünk, akkor a tradicionális ecset, tálka és borotvakrém hármas használatával habosíthatunk krémet.

Hogyan válasszunk borotvakrémet?

Íme néhány dolog, amelyet szem előtt kell tartani, amikor a számunkra legjobb borotvakrémet keressük:

Hab: A borotvakrémek egy része ecset nélkül is habzó, míg másik része ecset használatával habosítható. A nem habzó borotvakrémek piacán napjainkban igen nagy kínálattal találkozhatunk, ráadásul ezekkel is kiváló minőségű borotválkozást érhetünk el. A habzó borotvakrémek is nagyszerűen használhatóak, de ecsettel sokkal jobban működnek.

Illat: Vannak, akik szeretik a jó illatú borotvakrémek önbizalomnövelő hatását, mások viszont szívesebben hagyatkoznak illat tekintetében a dezodorjukra, kölnijükre vagy borotválkozás utáni arcszeszükre. Ügyeljünk arra, hogy ellenőrizzük, hogy a borotvakrém illatos vagy illatmentes. Ha az előbbi, győződjünk meg róla, hogy olyan illatról van szó, amelyet kedvelünk.

Hidratálás: A borotvakrémek hidratáló képesség az egyike fő tényező, ami megkülönbözteti őket. A hidratáló összetevőket, például az E-vitamint vagy az aloe verát tartalmazó krémek nemcsak nyugtatóbb borotválkozási élményt kölcsönöznek, hanem hosszú távon is egészségesebbé teszik az arcbőrt.

Érzékeny bőr: Az érzékeny bőrre szánt legjobb borotválkozó krémek némelyike ​​természetes eredetű összetevőket tartalmaz, hogy ne irritálja a bőrt. Az érzékeny bőrűeknek készített borotvakrémek gyakran illatmentesek.

Legyünk óvatosak a borotvakrémek vásárlásakor: a nem megfelelő minőségű krémek kiszáríthatják az arcbőrt.

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top