Vedd a hazait! Védd a hazait! Magyar munkahelyeket is megmenthetsz!

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

vedd a hazait vedd a hazait magyar munkahelyeket is megmenthetsz 001
caola logo white 01

Vedd a hazait ! Védd a hazait ! Magyar munkahelyeket is megmenthetsz

Caola a Caosept márkával csatlakozott a Vedd a hazait! Védd a hazait! mozgalomhoz, mely márciusban indult és most ősszel új TV kampánnyal folytatódott. A mozgalom az itthon előállított
termékek vásárlására, így a hazai munkahelyek megőrzésére hívja fel a figyelmet. A reklámok, így a Caola reklámfilmje is azt üzeni, hogy sok mindenben különbözünk, de vannak dolgok, amiről ugyanazt gondoljuk. A járvány okozta gazdasági nehézségek mielőbbi leküzdése, a munkahelyek megőrzése érdekében a Magyar Termék védjegyrendszert működtető Magyar Termék Nonprofit Kft. március végén indította el Vedd a hazait! Védd a hazait mozgalmat, amelyhez az őszi kampányban húsz társaság csatlakozott. Ezeknek a cégeknek a reklámfilmje látható a TV2 csatornákon, november elejétől hat héten át. A Caola azért csatlakozott a programhoz, mert régi magyar márkaként és 100%-ban magyar tulajdonú cégként fontosnak tartja, hogy ilyen nehéz helyzetben még a kézfertőtlenítő vásárlásakor is az jusson eszébe a vásárlóknak, hogy magyar termék megvásárlásával, egy másik magyar munkavállaló munkahelyének megtartásához járul hozzá. Még az ilyen aprónak tűnő vásárlási döntések is nagy súllyal bírnak.

Ez a mozgalom jóval több, mint egy cég, amelynek a magyar gyártója a csomagoláson szerepel, a termék mögött dolgozók és hazai alapanyag beszállító partnereink is állnak, így a Caosept vásárló sok magyar család megélhetéséhez is hozzájárul, amikor hazai áru vásárlása mellett dönt.

A Caola reklámfilmje ezen a linken látható:

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top