Termékeink elnyerték a “HAZAI TERMÉK” védjegyet!

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

termekeink elnyertek a hazai termek vedjegyet
caola logo white 01

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. tanúsítási eljárása során az általunk megnevezett 22 termék minősítése befejeződött, melynek eredményeképp a Tanúsítási Döntőbizottság a védjegyhasználatot a nevezett termékek számára engedélyezte.

Mit is jelent pontosan a “HAZAI TERMÉK” védjegy, és miért fontos számunkra?

A Hazai Termék védjeggyel ellátott termékeken elhelyezett logó bizonyítja, hogy a termék megbízható, összetevőit tekintve több, mint 50%-a magyar, és a feldolgozás, elkészítés minden lépése Magyarországon zajlik. Az ilyen termékek biztonsági szempontból megfelelnek a jogszabályi előírásoknak, továbbá eredetüket tekintve teljesen hazai előállításúak.

Miért válasszunk hazai előállítású termékeket?

Kiváló minőségű ellenőrzött termékek

Hazai vállalkozások támogatás

Környezettudatosság

A minőségi szempontokon túl több érv is amellett szól, hogy érdemes hazai termékeket választani. Az egyik ilyen ok a hazai gazdaság támogatása, ugyanis hazai termékek vásárlásával magyar vállalkozások számára generálunk bevételt, ennek köszönhetően magyar munkavállalóknak lesz munkalehetősége, a munkáért cserébe pedig fizetése. A hazai gyártóktól történő vásárlással a teljes hazai gazdaság erősödik, hiszen ezek a vállalkozások a hazai költségvetésbe fizetik be a szükséges adókat, illetékeket, hozzájárulásokat. A társasági adó, az iparűzési adó, az ÁFA, az SZJA és így tovább, mind a hazai államkasszába kerül, amiből többek között a közszférát, az oktatást, az egészségügyet finanszírozza az állam. Hazai gyártású termékek választásával a környezet számára is jót teszünk. Gondoljunk bele, ha a gyártott termékek csak országhatáron belül kell, hogy eljussanak A-ból B-be, úgy máris rövidebb ideig kell a szállítás káros hatásaival terhelni a környezetet. Sajnos, a magyar vásárlók nagy részében még mindig él egy téves sztereotípia miszerint a magyar termékek minőségileg kifogásolhatóak, emiatt a többség inkább a külföldi márkákat és termékeket preferálja. Sok esetben ugyanakkor egyáltalán nem bizonyítható, hogy a külföldi termékek, a multik által kínált minőség bármennyivel is jobb lenne. Sőt, a tömeggyártásból és a gyártási volumen nagysága adódóan talán még el is marad a minőség az elvárttól.

Caola “Hazai Termékek”

A Caolánál büszkék vagyunk arra, hogy fennállásunk óta sok-sok év után jelenleg is 100%-ban magyar tulajdonú és magyar termékeket gyártó vállalat vagyunk. Századokon átívelő, minőségi termékeink a bizonyítékok arra, hogy hazai gyártással, hazai munkavállalók szakértelmével és munkájával is lehet kiváló termékeket alkotni, melyek a világ bármely pontján megállják a helyüket.

 

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top