Itt a hideg! Az ápolt kéz titka: a Caola Kézápoló balzsam 

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

kézápoló balzsam
caola logo white 01

A kéz ápolása nem csupán esztétikai kérdés, hanem az egészség megőrzésének is fontos része. A Caola Kézápoló balzsam egy olyan termék, amely segít abban, hogy a kezeink mindig selymesek és egészségesek maradjanak. 

Mi az oka a kiszáradt kéznek? 

Bőrünk a hideg idő beköszöntével könnyebben sérül. Ennek oka a szárazabb – vagy éppen a nedvesebb levegő és a hideg hőmérséklet bőrre gyakorolt hatása, mely során a bőr felső, elhalt hámrétege vízvesztés miatt könnyebben lepereg. 

Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz: https://caola.hu/borunk-szaradasa-es-vedelme-miert-es-hogyan/ 

Szerencsére a mai piacon már bővelkedhetünk a jobbnál-jobb kézápoló termékekben, melyek különleges összetevőikkel ápolják a száraz kézbőrt. Leggyakrabban a krémeket, balzsamokat részesítjük előnyben, hiszen ezek a legkényelmesebb megoldások a mindennapokra. 

A Caola évtizedek óta fejleszti, és portfóliójában tudhatja a kézápoló termékeket. Egyik legnépszerűbb termékünk a Caola Kézápoló balzsam, mely 100 ml-es, kényelmes tubusos kiszerelésben készült. Így táskában is komfortosan elfér, illetve otthon is igazi társad lehet a hideg időben. 

Hogyan segít a Kézápoló balzsam? 

Selymes, puha kézfejek: Összetevőinek köszönhetően mélyen hidratálja a bőrt, és nem ereszti a vizet elpárologni a bőrből, még a legnedvesebb időben sem. Emellett a körmöket is erősíti, a körömágyakat puhává varázsolja. 

Bőrpír nyugtatása: Körömvirág kivonata kellemesen nyugtatja az igénybe vett, széltől kifújt kézfejeket. Kamillavirág kivonata pedig nem csak nyugtat, de antioxidánsokkal is ellátja a kézbőrt. 

Repedezett bőr ápolása: Kézápoló balzsamunk fejlesztése során kifejezett figyelmet fordítottunk azon vásárlóinkra, akik fizikai munkát végeznek. Legyen az építkezés, labormunka, vagy kertészkedés, receptünk nem csak hidratál, de védelmezi is az igénybe vett bőrt. 

Védelmez a külső hatásoktól: A Caola Kézápoló Balzsam védelmet nyújt a külső káros tényezőkkel szemben, mint például a szennyezett levegő és a vegyi anyagok. 

Hogyan használd? 

Napi több alkalommal is használható, sőt, ajánlott minden olyan eshetőségkor felvinni, amikor fertőtlenítő szappannal, vagy más szerrel érintkezünk – vagy amikor jól esik. Csak egy kis mennyiséget kell felvinned a 100 ml-es tubusból. Finoman masszírozd be a kézfejedbe és ujjaidra. Kellemes, balzsamos állaga a bőrbe juttatja tápláló összetevőket, míg a többi komponens a bőr felszínén védi azt az időjárás káros viszontagságaitól. 

A Caola Kézápoló balzsam termékünket Auchan üzletekben találod, vásárló-barát áron. 

Kezdd Te is a hideg évszakot a kézfejek hidratálásával és védelmezésével, hiszen a kéz ápolása nem csupán esztétikai kérdés, hanem az egészség megőrzésének is fontos része!

Próbáld ki Te is a Caola Kézápoló balzsamot! 

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top