Ismerje meg a CaoNatur Baby termékek hatását!

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

ismerje meg a caonatur baby termekek hatasat
caola logo white 01

Új bőrben kerülnek a CaoNatur Baby termékcsalád tagjai a polcokra. Vessünk egy pillantást a fő összetevők jótékony hatásaira!

Milyen anyagokat találhatunk a termékekben?

A fő hatóanyagaink mind természetes eredetűek – azaz nem használunk nagyobb mennyiségű kémiai anyagot babaápoló készítményeinkbe, a kötelező és ártalmatlan vivőanyagokon kívül, melyek segítik a krémek, lemosók hatásának megőrzését.

A kisbabák bőrének puhasága a magas víztartalom, a kifejletlen verejték -és faggyúmirigyek, a vékony szarurétegnek köszönhető. Ezek a tulajdonságok a kor előrehaladtával mind megváltoznak, azonban a fejlődés alatt ezekkel a különleges összetevőkkel elősegíthetjük a bőrelváltozások, bőrbetegségek megjelenését, illetve a hidratálást.

Egy korábbi cikkünkben meséltünk a búzavirág kivonatról, mely nagyban inspirálta a termékcsalád összes tagját. Gyulladáscsökkentő, enyhe hámosító és sebgyógyító hatása közismert, évszázadok óta használhatjuk otthonainkban nem csak krém, de tea és szirupos változatban is. Nyugtató összetevőként megtalálható a kamilla -és a körömvirág kivonat is babaápoló termékcsaládunkban. A kisbabák, és a gyermekek bőre is védelmet igényel a külső sérülésekkel szemben, hiszen minden vágyuk felfedezni és megtapasztalni a világot – jó ideig még nem talpon.

A gyógyító, és hámosító hatású panthenol és allantoin nem csak sebeket, hanem kipirosodott, kiütéses és enyhe allergiás elváltozásokat is gyógyít.

A CaoNatur Baby Koszmó elleni kréme tartalmaz természetes shea vajat is, mely bizonyítottan ápolja és megelőzi az allergia kialakulását, mélyen hidratálja a kisbabák bőrét a termék koszmó eltávolító hatása mellett. Ebbe a termékben mandulaolajat is tettünk: ez a finom, vékony olaj egészséges réteget képez a kisbaba fejbőrén. A kellemes illatú olaj nem mellesleg kifejezetten ajánlott is babák számára gyengéd masszírozáshoz, hiszen gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros réteget maga után, pótolja a baba bőréből hiányzó olajokat.

Hamarosan minden partnerünknél elérhető lesz a CaoNatur Baby Babafürdető és sampon, a Babahintőpor, Folyékony hintőpor és a Koszmó elleni krémünk is, új, játékos arculattal.

Keresse a Dínót a polcokon!

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top