Velmetina Hajfixáló zselé vizes 150 ml

Velmetina Hajfixáló zselé vizes 150 ml

Vizes hatású hajfixáló zselé. Egész napon át tartó rögzítést, rugalmasságot és könnyű kifésülhetőséget ad a hajnak. Tubusos, 150 ml-s kiszerelésben

cikkszam ikon 001
58643221
cikkszám
karton ikon 001
12 db
darab / karton
raklap ikon 001
192 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola ikonikus Velmetina termékcsaládjának a tagja. A Velmetina Hajfixáló zselé vizes 150 ml kiszerelésű, enyhe illatú zselé erős tartással, akár mindennapos használatra is. Könnyed, vizes állaga kényelmesen tartja a frizurát egész nap. Nem roncsolja a hajszálakat, könnyen kifésülhető a nap végén.

Használat:  oszlassa szét egyenlő arányban a tenyere minden részén, majd formázza haját elképzelésének megfelelően.

A Caola Velmetina Hajfixáló zselé vizes 150 ml egy kiváló minőségű hajápoló termék, amely segít a frizurája tartós és hosszan tartó formázásában. Ez a különleges zselé a mindennapi hajápolási rutin elengedhetetlen részévé válhat, és segíthet Önnek abban, hogy frizurája mindig tökéletes legyen. Ha professzionális használatra keres hajzselét, a Velmetina termékek a fodrászok számára sem okoznak csalódást.

Az elsődleges előnye a Caola Velmetina Hajfixáló zselének az, hogy vizes alapon készül, így könnyedén felvihető a nedves és száraz hajra is. A vizes formula lehetővé teszi a termék könnyű eloszlatását a hajon, ami egyszerű és hatékony használatot eredményez.

Ez a zselé rendkívül rugalmas és formázható tartást biztosít, amely lehetővé teszi bármilyen stílus létrehozását a haján. Legyen szó rövid vagy hosszú hajról, a Caola Velmetina Hajfixáló zselé segít abban, hogy precíz és tartós frizurát hozzon létre. A zselé könnyen kimosható, és nem hagy maga után kellemetlen maradványokat. Védi a hajat a környezeti tényezők és a hő okozta károsodástól is. A speciális formula hidratálja a hajat, így az nem lesz száraz és töredezett.

Használata egyszerű:

Mossa meg a haját és törölje ki óvatosan a felesleges nedvességet. Száraz hajra is alkalmazható. Adagoljon minimum egy borsószemnyi adagot a tenyerére a Velmetina Hajfixáló zseléből, majd egyenletesen oszlassa el a hajon felületén. Formázza meg a frizurát úgy, ahogy szeretné, majd hagyja megszáradni pár percig.

A Caola Velmetina Hajfixáló zselé vizes 150 ml minden hajtípussal kompatibilis, és segít abban, hogy könnyedén és gyorsan elérje a kívánt stílust anélkül, hogy károsítaná a haját. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus hajápoló terméket, és élvezze a hidratált, gyönyörű hajat minden nap!

Tömeg 149 g
Méretek 5 × 5 × 15 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top