Velmetina Hajfixáló zselé extra erős 100 ml

Velmetina Hajfixáló zselé extra erős 100 ml

Extra erős hajfixáló zselé. Különlegesen erős rögzítést, rugalmasságot és egész napos tartást ad a hajnak. Ápolja és kíméli a hajszálakat. Tubusos, 100 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58643183
cikkszám
karton ikon 001
20 db
darab / karton
raklap ikon 001
168 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Velmetina Hajfixáló zselé extra erős 100 ml egy kiváló minőségű hajformázó termék, amelyet a mindennapi hajápolási rutin részeként használhat. Ez a termék tökéletes választás azoknak, akik extra erős tartást és hosszan tartó stílust szeretnének elérni frizurájukban.

Az extra erős tartású zselé képes hosszan tartó és rugalmasan formázható frizurát létrehozni, legyen szó hajlakk hatása nélküli hajról vagy hosszú időn át tartó stílusról. A különleges formulája megőrzi a haj természetes mozgását, így nem lesz merev vagy ragacsos hatása. Finom, enyhe illata mellett extra erős tartást biztosít a hajnak anélkül, hogy károsítaná azt.

A Velmetina Hajfixáló zselé extra erős 100ml előnyei: A különleges formula segít megőrizni a frizura állapotát akár egész nap. A zselé könnyen formázható, így bármilyen stílus könnyedén elérhető vele. Nem hagy maga után ragacsos vagy túlzottan kemény hatást, így a haj természetesen mozoghat. A zselé védi a hajat a környezeti tényezők külső hatásaitól, mint a szél, eső, pára, stb. és a hő okozta károsodástól.

Praktikus és kényelmesen használható 100 ml-es kiszerelése könnyen hordozható akár táskában, hosszabb és rövidebb utazásokon is. Modern, könnyen nyomható tubusból adagolható, flip-top kupakkal.

Használata egyszerű: Mossa meg a haját és törölje ki óvatosan a felesleges nedvességet. Akár enyhén nedves, akár száraz hajra is használható. Vigyen fel egy kis mennyiségű Velmetina Hajfixáló zselét a tenyerére, majd egyenletesen oszlassa el a nedves vagy száraz hajon. Formázza meg a frizurát úgy, ahogy szeretné, majd hagyja pár perc alatt megszáradni. Alkalmazható egyenes és göndör hajra is.

A Velmetina Hajfixáló zselé extra erős 100 ml ideális választás minden olyan személy számára, aki a hajstílusában extra erős tartást és rugalmasságot szeretne. Ez a termék minden hajtípussal kompatibilis, és segít abban, hogy nap mint nap fantasztikusan nézzen ki. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus hajápoló terméket, és élvezze a hosszan tartó stílus nyújtotta önbizalmat és megjelenést!

 

Tömeg 99 g
Méretek 4 × 4 × 14 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top