Figaró Habzó Borotvakrém 85ml

Figaró Habzó Borotvakrém 85ml

Krémes habzású, férfias illatú borotvakrém. Puhítja a szakállat és az arcszőrzetet. Bőrbarát összetevői kímélik, hidratálják és rugalmassá teszik a bőrt. Tubusos, 85 ml-es kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58631154
cikkszám
karton ikon 001
10 db
darab / karton
raklap ikon 001
200 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Figaró Habzó borotvakrém egy kiváló minőségű borotválkozási termék, amely segít a férfiaknak egy sima, komfortos és precíz borotválkozásban. Ez a habzó borotvakrém a hagyományos borotválkozás élményét ötvözi a modern bőrápolás kényelmével, és garantáltan a mindennapi rutin elengedhetetlen részévé válik.

Ez a termék kiemelkedik a hatékonyságával, mivel habzó formulája könnyen felhabzik és tartós habréteget hoz létre, amely kitűnő siklást biztosít a borotválkozáshoz. A hab lágy és krémes, ami segít a borotvapenge sima csúszását, így minimalizálva a vágások és irritációk kockázatát.

A Habzó borotvakrém a Caola Figaró terméksorozat részeként különlegesen gazdag és ápoló összetevőkkel rendelkezik.  Természetes összetevői, mint a glicerin hidratálják és táplálják a bőrt, így megelőzve a borotválkozás utáni szárazságot és feszülést. Emellett könnyed hűsítő hatása kellemes élményt nyújt, miközben a borotválkozás során felfrissíti a bőrt.

A Habzó borotvakrém a Caola Figaró termékekhez hasonlóan bőrbarát összetevőket tartalmaz, így kímélő és biztonságos a bőrhöz. Nem tartalmaz irritáló szintetikus illatanyagokat vagy színezékeket.

A kényelmes tubus kiszerelés könnyen kezelhető és ideális utazáshoz is. A Habzó borotvakrém a klasszikus borotválkozás élményét nyújtja, miközben gondoskodik a bőr egészségéről és komfortjáról. Használata: Nyomjon minimum két ujjpercnyi mennyiségű krémet a tenyerébe és oszlassa el a tenyerén felhabzásig. Vigye fel kézzel, vagy pamaccsal a borotválni kívánt területre, használja borotváját. Öblítse le bő vízzel. Használata utána javasolt feltenni a Figaró Borotválkozás utáni Arcvizet.

Összességében a Caola Figaró Habzó borotvakrém egy remek választás a férfiaknak, akik tökéletes borotválkozási élményt keresnek. Kivételes minőségű formulája habzó és ápoló tulajdonságokkal rendelkezik, így segít a borotválkozás során sima és kellemes érzetet biztosítani. A termék hatékonyan kíméli a bőrt és a kellemes illata pedig felfrissíti a borotválkozás után.

Tömeg 79 g
Méretek 3 × 5 × 15 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top