Nagy márkák, ha összefognak…

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

nagy markak ha osszefognak
caola logo white 01

…kiemelkedő dolgok születnek.

A Szentkirályi Magyarország, a Vízangyal Kft. és a Caola közös újdonsága, az ásványvízből készült szépségipari termékek piacra dobása. Magyarországon egészen egyedülálló termékek létrehozásából vettük ki a részünket az elmúlt időszakban. Köszönhetően ezt egy olyan példa nélküli összefogásnak és közös munkának, amelynek szereplői a világviszonylatban is minőségi és megbízható termékeket gyártó Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország és a Vízangyal Kft. tulajdonosa és a Caola Zrt. Bár az elmúlt év – még a 190 éves történetünket tekintve is -, komoly kihívások elé állított bennünket, a Caosept fertőtlenítő család gyártása, valamint az egészségügyi ágazatban használható Caola Medical termékcsoport fejlesztése mellett igyekeztünk komoly erőforrásokat bevonni a személyi higiéniai termékek fejlesztésébe is.

Ásványvízből szépségipari termékek

Balogh Levente a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke és társtulajdonosa, valamint a Caola közös együttműködésének gyümölcseként, idén bevezetésre kerül a Vízangyal termékcsalád, amelyben megtalálhatóak tusfürdők, arcpermetek, testápolók, kézkrémek, valamint folyékony szappanok is. Szentkirályi Ásványvíz felhasználásával. A két vállalat egymásra találása azért is ment könnyen, mert mind a Szentkirályi, mind a Caola filozófiájában központi szerepet tölt be a hazai gazdaság erősítése, a hazai szereplőkkel történő együtt gondolkodás és értékteremtés. Két olyan márka egyesítette erőit, akik kiemelkedő magyar márkaként felelős szereplői a saját iparáguknak. Külön örömmel tölt el bennünket, hogy Balogh Levente (Szentkirályi Magyarország Kft.) a szépségipari és személyi higiéniai termékek gyártásához kifejezetten nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező partnert keresett, és ezeknek a kritériumoknak többek között a Caola megfelelt.

Bérgyártás és termékfejlesztés egy helyen

Mindenki maradt a kaptafánál, a Balogh Levente adta a termék alapjául szolgáló díjnyertes ásványvizet és arculatot a Caola pedig a gyártást, valamint a kozmetikai termékfejlesztés szakértelmét. “A Vízangyal tusfürdők, folyékony szappanok, kézkrémek, testápolók, hidratáló arckrémek lesznek az év újdonságai, a termékek legfontosabb tulajdonsága, hogy Szentkirályi ásványvíz felhasználásával készülnek, melynek első szakmai bevezető partnere a Rossmann. Régi vágyam volt, hogy az élelmiszerek királyát, a természetes ásványvizet más területen is hasznosítsuk, ahol megfelelő módon állhat a fogyasztók szolgálatába” – ismerteti Balogh Levente a Szentkirályi Magyarország Kft. társtulajdonosa.

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top