Bérgyártás egyedi igényekre szabva!

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

Bergyartas egyedi igenyekre szabva
caola logo white 01

Mi már visszaszámolunk!

Heteken belül átadásra kerül a legmodernebb eszközparkkal felszerelt új gyártócsarnokunk. Az automatizált gépsorok, a napenergiával működtetett épület, messzemenően környezetbarát.

Büszkék vagyunk rá, hogy a modern fejlesztéseknek köszönhetően gyárunk termelő berendezései képesek lesznek automata recept követés megvalósítására, kiszerelő gépsoraink pedig automatizált software vezérelt munkafolyamatok elvégzésére.

A gyárépület kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottunk az egy helyre koncentrált termelési tevékenységre, támogatva ezzel partnereink, megrendelőink igényeit a minél optimálisabb, az egyedi igényeket is figyelembe vevő gyártási idő csökkentésének érdekében.

Így jelenlegi és jövőbeli bérgyártásra szerződő üzlettársaink, részére csaknem fele annyi idő alatt tudjuk kivitelezni a gyártást, mint ahogy eddig megoldható volt.

Az eddigi visszajelzések alapján nagyon büszkék vagyunk rá, hogy bérgyártási szolgáltatásunk nemcsak Magyarországon, de nemzetközi szinten is magasan jegyzett minőséget képvisel.

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top