Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol 400 ml

Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol 400 ml

kategória:

Repülő rovarok zárt és nyílt térben való irtására alkalmas irtószer. Aeroszol fém-flakonos, 400 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
K58531210
cikkszám
karton ikon 001
24 db
darab / karton
raklap ikon 001
72 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol 400 ml egy hatékony és megbízható megoldás a repülő rovarok, például legyek és szúnyogok elleni védekezéshez. Ez a termék kiválóan alkalmas otthoni vagy szabadtéri használatra, segít megvédeni a területet a kellemetlen és zavaró rovaroktól.

Az aeroszol könnyen használható és rendkívül hatékony a repülő rovarok távoltartásában. A speciális formulája gyorsan és hatékonyan megszünteti a rovarokat, még a nehezen elérhető helyeken is. A nagyobb kiszerelésű aeroszol palack hosszú távú védelmet nyújt, és segít megelőzni a rovarok újbóli megjelenését.

A Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol 400 ml-es kiszerelésének előnye, hogy hosszabb ideig tartó védelmet biztosít. Ez különösen hasznos lehet nagyobb területek védelmében, például kertekben, teraszokon vagy nyitott területeken történő szabadtéri tevékenységek során.

Az aeroszol könnyen használható: Rázza fel a terméket használat előtt. A kupak eltávolítása után csak permetezze a terméket a kívánt területre, és már indulhat is a rovarmentes környezetben való pihenés vagy tevékenység. Az aeroszol permetezése után beltérben ajánlott az adott területet néhány percig szellőztetni. A folyadék állaga nem hagy maga után túlzottan ragacsos felületet, könnyen feltörölhető formula.

A Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó hatékony védelmet nyújt, miközben kíméletes a bőrrel és a környezettel. Ügyeljen arra, hogy a terméket gyermekektől és háziállatoktól távol tartsa, és mindig kövesse az utasításokat a biztonságos használat érdekében.

Összességében a Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol 400 ml egy hatékony és praktikus megoldás a repülő rovarok elleni védekezéshez. Könnyen használható, és hosszú távú védelmet nyújt, így ideális választás minden olyan helyzetben, ahol a repülő rovarok zavaróak lehetnek. Biztosítja a nyugodt és zavarmentes kikapcsolódást otthon vagy szabadban.

Fontos, hogy mindig kövessük a gyártó által javasolt használati utasításokat, és tartsuk be a biztonsági előírásokat a rovarirtó szerek alkalmazása során. A környezetvédelem és az emberi egészség védelme érdekében fontos, hogy felelős módon használjuk ezeket a termékeket.

További rovarirtó termékekért kattintson ide.

Tömeg 320 g
Méretek 6 × 6 × 20 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top