Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol 200 ml

Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol 200 ml

kategória:

Repülő rovarok zárt és nyílt térben való irtására alkalmas irtószer. Aeroszol fém-flakonos, 200 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
K58531208
cikkszám
karton ikon 001
24 db
darab / karton
raklap ikon 001
88 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol 200 ml egy hatékony megoldás a kellemetlen legyek és szúnyogok elleni védekezéshez. Különösen a nyári hónapokban és szabadtéri tevékenységek során. Ez az aeroszol könnyen használható és rendkívül hatékony a repülő rovarok távoltartásában.

A Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol hatékonyan távoltartja a kellemetlen rovarokat, például legyeket, szúnyogokat, és más repülő kártevőket. A formula tartalmazza a hatékony rovarok elleni anyagokat, melyek gyorsan és hatékonyan megszüntetik a problémát, minimalizálva a kellemetlenséget és a zavaró viselkedést.

A Caola Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol 200 ml kiszerelésének kompaktsága lehetővé teszi, hogy könnyen magával vihesse bárhova, ahol szükséges a rovarok távoltartása. A termék belső és külső használatra is alkalmas, így a rovarok elleni védelem otthon vagy szabadtéri tevékenységek során is biztosított.

A termék gyors és hatékony védelmet nyújt a kellemetlen rovarok ellen. Az aeroszol könnyen használható: csak permetezze a terméket a kívánt területre, és már indulhat is a rovarmentes környezetben való pihenés vagy tevékenység. Rázza fel a terméket használat előtt, majd a kupak eltávolítása után fújja a kívánt területre az aeroszol-fej segítségével a folyadékot. A kiszerelés praktikus és könnyen kezelhető, így ideális választás kempingezéshez, piknikezéshez vagy bármilyen szabadtéri eseményhez.

Fontos megjegyezni, hogy a Rovatoxx légy- és szúnyogirtó aeroszol könnyen használható és gyors hatású. Azonban mindig tartsa be az utasításokat és kerülje a közvetlen bőrrel való érintkezést. Tartsa távol gyermekektől és háziállatoktól, és használja csak a megfelelően szellőztetett területeken.

A Caola Rovatoxx Légy- és szúnyogirtó aeroszol 200 ml rovarirtó termék hatékony és praktikus megoldás a kellemetlen legyek és szúnyogok elleni védekezéshez. Könnyen használható és szállítható, így ideális választás minden olyan helyzetben, ahol a repülő rovarok zavaróak lehetnek. Biztosítja a nyugodt és zavarmentes kikapcsolódást otthon vagy szabadban.

Tömeg 155 g
Méretek 5 × 5 × 16 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top