Rovatoxx Extra rovarirtó porozószer 100g

Sku: 58531291

A rovarok – elsősorban rejtett életmódúak – célzott irtására a Rovatoxx Extra rovarirtó porozószer hatékony megoldást kínál. A rovarirtó a rovarok búvóhelyire, vonulási útjaira szórva gyors megoldást kínál például a hangyák, csótányok, ágyi poloskák és bolhák ellen egyaránt.

399 Ft

Mennyiség:
Összehasonlítás

Leírás

A rovarokat nem állítják meg az ajtók, az ablakok, de a riasztó és jól képzett őrkutyák sem. Amennyiben a mászórovar már behatolt az otthonodba és ott tanyát is vert, akkor a további kellemetlenségek elkerülése miatt egy hatásos rovarirtó segítségét kell hívnod.

A rovarok – elsősorban rejtett életmódúak – célzott irtására a Rovatoxx Extra rovarirtó porozószer hatékony megoldást kínál. A rovarirtó a rovarok búvóhelyire, vonulási útjaira szórva gyors megoldást kínál például a hangyák, csótányok, ágyi poloskák és bolhák ellen egyaránt. A rovarirtó porozószer zárt térben használható lakossági felhasználásra fejlesztett irtószer.

A porzószert vékony rétegben célzottan a rovarok búvóhelyeire (padló- és falrések) és vonulási útjaira (szeméttároló, mosdókagyló, WC stb. környéke) ajánlott kiszórni.

Kiszerelés: szórókupakkal ellátott műanyag flakonban kerül forgalomba.
Engedélyszám: JKF/6068-4/2016.
III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú irtószer, 18. terméktípus
Hatóanyag: 0,5% permethrin, 0,05% tetrametrin

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rovatoxx Extra rovarirtó porozószer 100g” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük