Rovatoxx Extra rovarirtó porozószer 100 g

Rovatoxx Extra rovarirtó porozószer 100 g

kategória:

Extra hatású rovarirtó porzószer. Biztonságos, praktikus szórókupakos, 100 g-os kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58531291
cikkszám
karton ikon 001
15 db
darab / karton
raklap ikon 001
54 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Rovatoxx Extra rovarirtó porozószer 100 g egy hatékony és sokoldalú megoldás a rovarok elleni védekezéshez otthon, vagy kertben. Ez a porozószer különösen hasznos lehet a ház körüli területeken, teraszokon, ablakpárkányokon, vagy akár a növények körül, hogy megvédje a növényeket a kártevőktől.

A Rovatoxx Extra rovarirtó porozószer hatékonyan pusztítja el a repülő rovarokat, például legyeket, szúnyogokat, szúrós legyeket és más kártevőket. Emellett hatásos a talajban élő rovarok, például hangyák, cserebogarak és sáskák ellen is. A por formulája hosszú távú védelmet nyújt, és segít megelőzni a rovarok újbóli megjelenését. Nem káros a padlófelületekre, könnyen feltakarítható, nem hagy sem ragacsos, sem színezett felületet egyes más rovarirtó szerekkel ellentétben.

Könnyen használható, mivel a por könnyen szórható a kívánt területre. A kiszerelés praktikus és könnyen kezelhető, így a felhasználás egyszerű és hatékony. Csak pattintsa fel a szórófejet a jelzésnek megfelelően, enyhén nyomjon egyet a flakonon középen és adagolja a port a kívánt területre. Használat után pattintsa vissza a kupak tetejét. Praktikus szórókupakja egy nyomásra 0,3 g porzószert adagol. A rovarirtó porozószer használata után ajánlott alaposan kezet mosni, hogy elkerülje a por maradékát a bőrön.

Fontos megjegyezni, hogy a Rovatoxx Extra rovarirtó porozószer hatékony védelmet nyújt, miközben környezetbarát és emberbarát. Ügyeljen azonban arra, hogy a terméket gyermekektől és háziállatoktól távol tartsa, és mindig kövesse az utasításokat a biztonságos használat érdekében.

Összességében a Rovatoxx Extra rovarirtó porozószer 100 g egy kiváló választás a rovarok elleni védekezéshez otthon és kertben. Hatékony és könnyen használható, és segít megvédeni az értékeket és a kényelmet a bosszantó rovarok ellen. Legyen szó teraszon ülésről, növényvédelemről vagy egyszerűen a rovarok távoltartásáról, ez a termék segít a probléma megoldásában.

Tömeg 100 g
Méretek 7 × 7 × 16 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top