Rovatoxx darázsirtó aeroszol 200 ml

Rovatoxx darázsirtó aeroszol 200 ml

kategória:

Darazsak zárt és nyílt térben való irtására alkalmas írtószer. Aeroszol fém-flakonos, 200 ml-a kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
K58531281
cikkszám
karton ikon 001
24 db
darab / karton
raklap ikon 001
88 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Rovatoxx darázsírtó aeroszol 200 ml egy hatékony és megbízható megoldás a darazsak és más repülő rovarok elleni védekezéshez. Ez a termék kiválóan alkalmas otthonokban, kertekben, teraszokon és piknikeken történő használatra, és segít megvédeni a területet a kellemetlen és potenciálisan veszélyes darazsak támadásától.

Ez az aeroszol spray rendkívül hatékony a darazsak elleni védekezésben. A speciális formulája gyorsan és hatékonyan elpusztítja a darazsakat, még a nehezen elérhető helyeken is. A termék kiszerelése lehetővé teszi a könnyű használatot, és a spray könnyen irányítható, így pontosan oda lehet juttatni a permetet, ahol szükséges.

A Rovatoxx Darázsirtó aeroszol 200 ml-s kiszerelésének kompaktsága lehetővé teszi, hogy könnyen magával vihesse a piknikekre vagy a kirándulásokra, hogy mindig kéznél legyen a védelem. Emellett a permet alkalmas beltéri és kültéri használatra is, így a darazsak elleni védekezést bárhol és bármikor elvégezheti. A folyadék állaga nem hagy maga után túlzottan ragacsos felületet, könnyen feltörölhető a formula.

Fontos megjegyezni, hogy a Rovatoxx Darázsirtó aeroszol gyorsan hat, és rövid időn belül hatékonyan megszünteti a darazsakat, így minimalizálva a kellemetlenségeket és a veszélyt. Használat: Rázza fel a terméket használat előtt. A kupak eltávolítása után fújja a kívánt területre az aeroszol-fej segítségével a folyadékot. Az aeroszol permetezése után ajánlott az adott területet néhány percig szellőztetni.

Ez a darázsirtó aeroszol nem csak a darazsakat, hanem más repülő rovarokat, például méheket, szúnyogokat és legyeket is elűzi. Így tökéletes választás minden olyan helyszínre, ahol a rovarok zavaróak lehetnek.

Összességében a Rovatoxx darázsírtó aeroszol 200 ml egy hatékony és praktikus megoldás a darazsak és más repülő rovarok elleni védekezéshez. A könnyen használható spray gyorsan megszünteti a problémát, így biztosítva a nyugodt és zavartalan időt otthonában vagy szabadban. Legyen szó piknikről, kertészkedésről vagy bármilyen nyári tevékenységről, ez a termék segít a rovarok távoltartásában.

Tömeg 155 g
Méretek 5 × 5 × 16 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top