Ovenall Huncut gyermekfogkrém (6 éves kortól) 50 ml

Ovenall Huncut gyermekfogkrém (6 éves kortól) 50 ml

Gyermekek számára készített zselés fogkrém, fluorid tartalma beépül a fogzománcba, így ellenállóbá teszi a fogakat a fogszuvasodással szemben. Tubusos, 50 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58620802
cikkszám
karton ikon 001
12 db
darab / karton
raklap ikon 001
200 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Ovenall Huncut gyermekfogkrém (6 éves kortól) egy kiváló választás a kisgyermekek szájápolásához. Kifejezetten azoknak készült akik már elérték az 6 éves kort és készek egy hatékonyabb fogkrémet használni a fogaik egészségének megőrzése érdekében. Ez a fogkrém gondoskodik a gyermek fogainak tisztaságáról és higiéniájáról, miközben megőrzi a szórakoztató és vidám fogmosás élményét.

A Caola Ovenall Huncut gyermekfogkrém előnyeit már az első pillanattól kezdve megtapasztalhatják a gyerekek. A huncut és vidám dizájn a gyermekek figyelmét vonzza, és ösztönzi őket a rendszeres fogmosásra. A szórakoztató csomagolás és az ízletes rágógumis íz olyan élménnyé teszi a fogmosást, amit a gyerekek szívesen ismételnek meg minden nap.

Ez a gyermekfogkrém hatékonyan távolítja el a lepedéket és az ételmaradékokat a fogakról. Segít megelőzni a fogszuvasodást és az ínygyulladást. Az összetételben található fluorid hatékonyan erősíti a fogzománcot és védi a fogakat a savak káros hatásaitól.

A Caola Ovenall Huncut gyermekfogkrém gyengéd és hidratáló összetevőket is tartalmaz, amelyek gondoskodnak a gyermek szájüregének egészségéről. Ezek minimalizálják az irritációt, így a fogmosás kényelmesebb lesz.

A termék kifejezetten 6 éves kor felett ajánlott, mivel a szájápolásnak a fejlődő fogak és az íny egészségének megőrzése érdekében továbbra is fontos szerepe van. A gyerekek könnyedén használhatják ezt a fogkrémet az önálló szájápolás részeként.

Összességében a Caola Ovenall Huncut gyermekfogkrém (6 éves kortól) egy vidám és hatékony megoldás a kisgyermekek szájápolásához. A szórakoztató csomagolás és az ízletes íz ösztönzi a gyerekeket a rendszeres fogmosásra, miközben hatékonyan gondoskodik a fogakról és az ínyről. Ez a fogkrém hozzájárul a gyerekek szájhigiéniai szokásainak kialakításához és a fogak egészségének megőrzéséhez.

Tömeg 49 g
Méretek 3 × 3 × 11 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top