Ovenall Huncut fluoridmentes gyermekfogkrém (0-6 éves korig) 50ml

Ovenall Huncut fluoridmentes gyermekfogkrém (0-6 éves korig) 50ml

Gyermekek számára készített fluoridmentes, zselés fogkrém. Használatával megelőzhető a lepedék lerakódása. Tubusos, 50 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58620811
cikkszám
karton ikon 001
12 db
darab / karton
raklap ikon 001
200 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Ovenall Huncut fluoridmentes gyermekfogkrém egy kiváló választás azoknak a szülőknek, akik gondoskodni szeretnének gyermekeik fogainak egészségéről. Ez a fogkrém kifejezetten olyan kisgyermekek számára készült, akik 0-6 éves korúak. Segít megfelelő fogápolást nyújtani a fogak fejlődésének korai szakaszában.

Ez a gyermekfogkrém fluoridmentes formulával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ideális azoknak a kisgyermekeknek, akik még nem képesek a fogkrémet kiöblíteni. A fluoridmentes összetétel biztonságosan használható, és minimalizálja a fluorid bevitelét, amely túlzott mennyiségben ártalmas lehet a kisgyermekek fogainak.

A Huncut fogkrém gyermekbarát, rágógumis ízesítéssel rendelkezik, amely vonzóvá teszi a fogmosást a kisgyermekek számára. Így a fogmosás pozitív élménnyé válhat, és segíthet kialakítani a jó szájhigiéniai szokásokat már korán.

A fogkrém kíméletesen tisztítja és ápolja a kisgyermek fogait és ínyét. Az enyhe összetevők segítenek megelőzni az irritációt és a fogínyproblémákat. Emellett a fogkrém hozzájárul a fogzománc védelméhez és a fogak erősítéséhez.

A praktikus tubus kiszerelés könnyen kezelhető a szülők és a kisgyermekek számára is. A fogkrém a Caola Ovenall termékek minőségét képviseli, amelyek híresek a hatékony összetevőikről és a fogínybarát formuláikról.

Az Ovenall Huncut fluoridmentes gyermekfogkrém tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik felelősségteljesen kívánják gondoskodni kisgyermekeik szájhigiéniájáról. A kíméletes, fluoridmentes formula és a gyermekbarát íz hozzájárulnak ahhoz, hogy a fogmosás örömteli és hatékony élménnyé váljon, miközben gyermekeink fogai egészségesen maradnak.

Tömeg 49 g
Méretek 3 × 3 × 11 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top