Ovenall Frissítő szájvíz 80 ml

Ovenall Frissítő szájvíz 80 ml

Frissítő szájvíz koncentrátum, hatékonyan segíti a fogtisztítást és friss leheletet biztosít. Szűkített szájú, 80 ml-s flakon kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58621027
cikkszám
karton ikon 001
10 db
darab / karton
raklap ikon 001
235 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Ovenall Frissítő szájvíz 80 ml koncentrátum egy kiváló minőségű szájvíz, amely rendkívül hatékony a friss lehelet és a szájüreg egészsége szempontjából. Ez a termék kiemelkedik a hatékonyságával, a frissesség és a higiénia érzetét nyújtja.

Ez a szájvíz koncentrátum speciálisan kifejlesztett formula, amely frissítő hatásával azonnali kellemes érzetet biztosít a szájüregben. A termékben található hűsítő és frissítő hatású összetevők felfrissítik a leheletet és a szájat. Ezenkívül a szájvíz kellemes, enyhe mentolos íze friss érzést nyújt a használat során.

A Caola Ovenall Frissítő szájvíz koncentrátum rendkívül koncentrált, és elég csak néhány cseppet használni a szájápolási rutinban. Kis mérete és könnyen kezelhető palackja ideálissá teszi utazáshoz vagy a mindennapi használathoz is. Ezáltal a termék hosszú ideig kitart, és költséghatékony megoldást kínál. A praktikus üveg palack könnyen adagolható, így a pontos mennyiségű szájvíz használata egyszerű és hatékony.

Ez a szájvíz koncentrátum nem csak a friss leheletet biztosítja, hanem segít a szájüreg egészségének megőrzésében is. A benne található antibakteriális összetevők segítenek megszüntetni a kórokozókat és a kellemetlen szájszagot okozó baktériumokat. Emellett a termék enyhe összetevői nyugtatják az esetleges irritációkat és érzékenységet a szájban.

Használata a következő szerint javallott: Cseppents egy pohár langyos vízhez ízlés szerint maximum 3-4 cseppet a folyadékból, majd öblögesd a szájüregben 1 percig. Fogmosás és étkezés után alkalmazd.

A Caola Ovenall Frissítő szájvíz 80 ml koncentrátum kiváló választás azoknak, akik szeretnék megőrizni a szájuk frissességét és higiénia érzetét. A hatékony formula és a koncentráltság garantálja a tartós és friss leheletet, miközben hozzájárul a szájüreg egészségének megőrzéséhez. A praktikus kiszerelés könnyen hordozható, így bármikor és bárhol használható a szájápolásban.

Tömeg 70 g
Méretek 3 × 5 × 13 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top