Figaró Borotválkozás Utáni Arcvíz 100 ml

Figaró Borotválkozás Utáni Arcvíz 100 ml

Tápláló, hűsítő és fertőtlenítő borotválkozás utáni arcszesz. Flip-top kupakos, 100 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58632143
cikkszám
karton ikon 001
20 db
darab / karton
raklap ikon 001
112 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Figaró Borotválkozás Utáni Arcvíz 100 ml kiszerelésben egy esszenciális része a modern férfiak bőrápolási rutinjának. Ez a kivételes termék nem csak a borotválkozás utáni irritációkat enyhíti, hanem frissíti, hidratálja és védi a bőrt a nap folyamán. A Caola Figaró Borotválkozás utáni arcvíz hatékonyan egyesíti a borotválkozás utáni ápolás szükségességét a kellemes és frissítő élménnyel.

Ez az arcvíz rendkívül hatékony az irritációk és pirosságok csökkentésében, amelyek a borotválkozás után gyakran előfordulnak. A gyulladáscsökkentő összetevők nyugtatják a bőrt, és segítenek enyhíteni a borotválkozás okozta kényelmetlenségeket. Ezenkívül a mentol kristály hűsítő hatása frissítő érzést nyújt, miközben gyengéden tonizálja az arcbőrt.

A hidratáló és tápláló hatású összetevők, mint például a glicerin segítenek megőrizni a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. Ez különösen fontos a borotválkozás után, amikor a bőr gyakran kiszáradhat. Az arcvíz gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros réteget a bőrön.

A Caola Figaró Borotválkozás utáni arcvíz nem csak azonnali megkönnyebbülést nyújt, hanem hosszú távú védelmet is biztosít a bőrnek. Segít védeni a bőrt a környezeti ártalmaktól, például a napfénytől és a szennyeződésektől, így hozzájárulnak a bőr egészségének megőrzéséhez. Fertőtlenítő hatású enyhe alkoholtartalma véd a pattanások ellen is.

Ez a termék nem csak hatékony és gyengéd a bőrhöz, hanem férfiasan kellemes és friss illatot hagy maga után, ami fokozza a borotválkozás utáni élményt. A praktikus palack adagolása könnyű, így könnyen beilleszthető a napi bőrápolási rutinba.

Használata egyszerű:

Adagoljon minimum 4 cseppnyi folyékony arcszeszt a tenyerébe, oszlassa el, majd vigye fel a leborotvált területre. Paskolja a bőrbe tapogató mozdulatokkal a friss érzés érdekében és folytassa rutinját szokásának megfelelően.

A Caola Figaró Borotválkozás Utáni Arcvíz 100 ml egy elengedhetetlen termék a modern férfiak számára, akik szeretnék megőrizni bőrük egészségét és frissességét a borotválkozás után. A hatékony és gyengéd formula megkönnyíti a bőrápolást, miközben frissít és hidratál, így minden nap könnyedén elérheted a tökéletesen ápolt és kényelmes arcérzetet.

Tömeg 92 g
Méretek 3 × 6 × 40 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top