CaoNatur Baby fürdető és sampon 2:1 300 ml

CaoNatur Baby fürdető és sampon 2:1 300 ml

Fürdetőként és samponként is használható, természetes hatóanyagokat tartalmazó babafürdető és sampon. Ápolja és nyugtatja a babák bőrét. 300 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58678786
cikkszám
karton ikon 001
18 db
darab / karton
raklap ikon 001
64 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola CaoNatur Baby Babafürdető és sampon 2in1 egy kiváló választás a szülőknek, akik szeretnék egyszerűsíteni a baba fürdetését és hajmosását egyetlen termékkel. Ez a speciálisan kifejlesztett babafürdető és sampon kombinálja a tisztítást és a hajápolást egy könnyen használható és hatékony formulában, hogy a fürdetés időtakarékos és kellemesebb legyen mind a baba, mind a szülők számára.

Ez a termék rendkívül kímélő és lágy a baba bőréhez és hajához. Nagyrészt természetes összetevőkből készült, mint például a búzavirág kivonat, mely hatékony gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, illetve segíthet a bőr sebgyógyulásában és regenerálódásában. Kamilla kivonata nyugtató hatású, segít megnyugtatni a baba bőrét. A pelenka kiütése, bőrirritáció és apró sérülések esetén alkalmazva segíthet csökkenteni a bőr feszültségét és kényelmetlenségét. Ezenkívül a sampon mentes mindenféle szintetikus illatanyagtól és színezőanyagtól, így minimalizálva az allergiás reakciók kockázatát és biztosítva a termék hipoallergén tulajdonságait.

A Caola CaoNatur Baby Babafürdető és sampon 2in1 lágy, habzó formulája könnyen lemosható, így nem kell aggódnia a felesleges anyagok a baba bőrén való maradásáért. A termék kellemes és finom illatot hagy maga után, amely hosszan tart, és megnyugtatóan hat a baba és a szülők számára is.

Ez a multifunkcionális termék nemcsak az időt takarítja meg a fürdetés során, hanem a baba bőrét és haját is kíméli. A kényelmes pumpás adagolóval rendelkező flakon könnyen kezelhető, és lehetővé teszi az adagolás pontos ellenőrzését, így nem pazarol terméket a használata során. Használata könnyű: Adagoljon egy babszemnyi folyadékot a kisbaba fürdetni kívánt részére, vagy a tenyerébe, gyengéden masszírozza felhabzásig, majd a mosakodás után bő vízzel mossa le. Használható fürdetőként, samponként és habfürdőként is fürdővízhez adva.

A Caola CaoNatur Baby Babafürdető és sampon 2in1 ideális választás azoknak a szülőknek, akik a baba higiéniáját és kényelmét első helyen tartják, miközben a fürdetési rutint egyszerűbbé és élvezetesebbé kívánják tenni mindannyiuk számára. Ez a termék a biztonságot, a hatékonyságot és a természetességet kombinálja, hogy a baba fürdőzése egy örömteli élménnyé váljon.

Színező

Tömeg 294 g
Méretek 6 × 6 × 14 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top