CaoNatur Baby folyékony hintőpor 300 ml

CaoNatur Baby folyékony hintőpor 300 ml

Folyékony babahintőpor körömvirág és búzavirág kivonattal, természetes hatóanyagokkal. Nyugtató hatású, szárazon tartja a hajlatokat és védi a babák bőrét. 300 ml-s pumpás kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58678787
cikkszám
karton ikon 001
18 db
darab / karton
raklap ikon 001
64 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola CaoNatur Baby folyékony hintőpor 300 ml egy innovatív és különleges termék, amelyet a kisbabák és csecsemők számára fejlesztettek ki, hogy segítse a szülőknek a baba bőrének gondozását és védelmét. Ez a különleges folyékony hintőpor sokkal hatékonyabb és kényelmesebb, mint a hagyományos porszóró hintőporok, és számos előnnyel rendelkezik.

A CaoNatur Baby Folyékony hintőpor elsődleges előnye az egyszerű és tiszta alkalmazás. Nem kell többé gondot fordítani a poros felhordásra, ami könnyen szétterülhet és belélegezhető a levegőben. Ehelyett egyszerűen szétkenhető a baba bőrére, gyorsan felszívódik, így azonnal védelmet nyújt a nedvesség és irritáció ellen.

A termék formulája különleges összetevőket tartalmaz, amelyek elősegítik a baba bőrének egészségét és kényelmét. A búzavirág kivonat rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Ez különösen fontos a babák bőrének ápolásakor, mivel a pelenka viselése során könnyen kialakulhatnak pelenka kiütések és irritációk. Ezen felül természetes antibakteriális tulajdonságai vannak, ami segíthet megakadályozni a bőrön lévő kórokozók elszaporodását. Körömvirág kivonata pedig nyugtató hatású, segíthet enyhíteni és csökkenteni a baba bőrének irritációját, kipirosodását és viszketését. A fő összetevők mindegyike hipoallergén, ami azt jelenti, hogy kevésbé valószínű, hogy allergiás reakciót vált ki a babák érzékeny bőrén. Ezért biztonságosan használható a csecsemők és kisbabák ápolására. Finom, enyhe illata sokáig a bőrön marad, kellemessé téve a kisbabával töltött pillanatokat.

Ez a termék ideális választás mindennapi használatra, és könnyen szállítható a baba pelenkázótáskájában. A praktikus pumpás kiszerelés lehetővé teszi a könnyű adagolást és a rendszeres felhordást, így mindig gondoskodhat a baba bőrének frissességéről és kényelméről.

Használata egyszerű:

Adagoljon minimum egy borsószemnyi krémes tenyerébe, egyengesse el egyenlően, majd gyengéden masszírozza el a hajlatokban és ott, ahol szükséges.

A Caola CaoNatur Baby folyékony hintőpor 300 ml az új szülők feladatait és a kisbabák ápolását is könnyebbé és hatékonyabbá teszi. A baba bőrének védelme a CaoNatur Baby termékekkel egyszerű és kényelmes, így több idő jut a meghitt pillanatok élvezésére újszülött kisbabája mellett.

Színező

Tömeg 294 g
Méretek 6 × 6 × 14 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top