CaoNatur Baby babahintőpor 100 g

CaoNatur Baby babahintőpor 100 g

Babahintőpor körömvirág és búzavirág kivonattal, természetes hatóanyagokkal. Nyugtató hatású, szárazon tartja a hajlatokat és védi a babák bőrét. Hengeres, szórókupakos, 100 g-os kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58678772
cikkszám
karton ikon 001
10 db
darab / karton
raklap ikon 001
168 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A CaoNatur Baby babahintőpor 100 g egy gondosan összeállított, bababőrbarát termék, amely segít megőrizni a csecsemők és kisgyermekek bőrének egészségét és kényelmét. Ez a puha hintőpor különösen az érzékeny bőrű babák számára lett tervezve, hogy megelőzze a bőrirritációt és a pelenkakiütéseket, miközben kellemes frissességet biztosít.

A termék számos bőrbarát előnyét ismerheti: kíméli a csecsemők és kisgyermekek bőrét. Nem tartalmaz parabént, színezékeket, illatanyagokat vagy irritáló anyagokat, így minimálisra csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. A CaoNatur Baby babahintőpor természetes összetevőket tartalmaz, mint a körömvirág -és búzavirág kivonat, amelyek nyugtatják és hidratálják a kisbabák érzékeny bőrét, segítik a bőr egészségének megőrzését. Ez a hintőpor a bababőr gyengéd gondoskodását nyújtja, miközben hozzájárul a bőr természetes védelmi rétegének megőrzéséhez. Segít megelőzni a pelenkakiütéseket, mivel szárazon tartja a bőrt és csökkenti a nedvesség okozta irritációt. A puha és finom hintőpor kellemes frissességet és szárazságot biztosít a baba bőrének, ami különösen fontos a pelenkaváltások során. Finom, enyhe illata sokáig a bőrön marad, kellemessé téve a kisbabával töltött pillanatokat.

A 100g-os kiszerelés hosszú ideig elegendő, és könnyen szállítható a mindennapi használat során.

Használata egyszerű:

Pattintsa fel az adagolófej tetejét, a flakont rázva adagoljon elegendő mennyiségű hintőport a tenyerébe. Oszlassa el a kisbaba hajlataiban és ott, ahol szükséges.

A CaoNatur Baby babahintőpor 100 g egy olyan termék, amely a kisgyermekek bőrének kényelmét és egészségét tartja szem előtt. A babák bőre különösen érzékeny, és ezt a terméket úgy tervezték, hogy segítsen megelőzni a kellemetlen pelenkakiütéseket és biztosítsa a baba bőrének szárazságát és frissességét. Bízz a CaoNatur Baby babahintőporban, hogy minden pelenkaváltás során a legjobb gondoskodást nyújtsd a kisgyermekednek.

Színező

Tömeg 100 g
Méretek 141 × 53 × 53 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top