Caola Tükör Ablaktisztító 250 ml

Caola Tükör Ablaktisztító 250 ml

Rendkívül hatékony üvegfelület-, tükör- és ablaktisztító folyadék. Nem károsítja a felületet, puha ruhával történő áttörlés után nem hagy csíkokat a felületen. 250 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58491161
cikkszám
karton ikon 001
20 db
darab / karton
raklap ikon 001
44 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Tükör Ablaktisztító 250 ml egy rendkívül hatékony tisztítószer, amely kifejezetten tükrök, ablakok és üvegfelületek tisztítására lett tervezve. Ez a termék segít megszabadulni a szennyeződésektől és a foltoktól, így visszaadja a felületek ragyogását és tisztaságát.

Ez a tisztítószer hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, mint például ujjlenyomatok, zsírfoltok, por és egyéb szennyeződések, így az üvegfelületek, tükrök és ablakok tiszták és ragyogóak lesznek. Sok más tisztító folyadékkal szemben nem károsítja a felületeket és nem képez mikro-karcolásokat. A könnyed használat mellett kíméletes, folyékony textúrával rendelkezik. A Caola Tükör Ablaktisztító gyorsan szárad, így nem hagy maga után csíkokat vagy vízfoltokat. A termék kifejlesztése során a hosszan tartó tisztaság és a védelem volt a cél, így a felületek hosszabb ideig maradnak tiszták és szennyeződésmentesek. A Caola Tükör Ablaktisztító valóban univerzális termék, hiszen nemcsak tükrökön és ablakokon használható, hanem üvegfelületeken, például zuhanykabinokon és autóablakokon is. Indusztriális területen is alkalmazható egyaránt. A termék környezetbarát, egyszerű de hatásos formulációval rendelkezik, ami kevésbé terheli a környezetet.

Strapabíró flakonos formátuma lehetővé teszi az egyszerű és egyenletes felvitelt, valamint a tisztítószer könnyedén terjed a felületeken. Használata egyszerű: Adagoljon puha ruhára, vagy papírtörlőre, akár az üvegfelületre közvetlenül a folyadékból. Törölje át a felületet határozott mozdulatokkal, majd igény szerint törölje át száraz ronggyal is.

A Caola Tükör Ablaktisztító 250 ml megbízható és hatékony megoldás az otthoni tisztításhoz. Számos felületen alkalmazható, segít eltávolítani a makacs foltokat és szennyeződéseket. A könnyű használat és a gyors száradás teszi rendkívül praktikussá. Bízz a Caola Tükör Ablaktisztítóban, hogy visszanyerd a tükrök és ablakok kristálytiszta ragyogását, és élvezd a tiszta és friss otthon érzetét.

Tömeg 245 g
Méretek 6 × 6 × 17 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top