Caola Körömlakklemosó kézkímélő 75ml

Caola Körömlakklemosó kézkímélő 75ml

kategória:

Acetonmentes kézkímélő körömlakklemosó folyadék. Alaposan távolítja el körméről a körömlakkot anélkül, hogy kézbőrét kiszárítaná. 75 ml-s, kupakos kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58651551
cikkszám
karton ikon 001
20 db
darab / karton
raklap ikon 001
130 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Körömlakklemosó Kézkímélő 75 ml egy olyan termék, amely újra definiálja a körömlakk eltávolítás élményét. Az elsődleges jellemzője ennek a körömlakklemosónak a kézkímélő formula. Sok körömlakklemosó acetont tartalmaz, ami hatékonyan távolítja el a körömlakkot, de gyakran kiszárítja és károsítja a körömágyat és a bőrt. A Caola Körömlakklemosója azonban acetonmentes, így kímélően hat a körömre és a bőrre, miközben hatékonyan távolítja el a körömlakkot. Hidratáló összetevőt is tartalmaz, így a könnyen száradó, és roncsolódó körömágyak területén is használható. A kímélő formula mellett a Caola Körömlakklemosó igazán hatékony. Gyorsan és alaposan távolítja el a körömlakkot, anélkül hogy körmeit dörzsölnie kellene. Nem hagy maga után vastag zsíros réteget, és nem roncsolja a körömágyakat. Csak egy kis mennyiség szükséges minden használatkor, így a termék tartósan használható. A Caola Körömlakklemosó Kézkímélő 75 ml nem csak hatékony és kímélő, hanem kellemes érzékiséget is kínál. Az illata enyhe és kellemes, ami felfrissíti az érzékeket minden használatkor. A kiszerelés kényelmes és praktikus. A 75 ml-es flakon könnyen hordozható, így ideális az utazáshoz vagy azok számára, akik mindig gondoskodni szeretnének a körmeikről, bárhová is menjenek. Az adagolás egyszerű és tiszta, így nem kell aggódnia a felesleges termék használata miatt.

Használata: Öntsön egy keveset vattakorongra és alaposan törölje át a körmök felületét, akár többször egymás után. Használat után mosson kezet.

Ha kéz- és körömkímélő körömlakklemosót keres, amely hatékonyan távolítja el a körömlakkot és kényezteti a bőrt, válassza a Caola Körömlakklemosó Kézkímélő terméket. Ez a termék a gyengédség és a hatékonyság tökéletes harmóniáját kínálja, így a körömlakk eltávolítása egy könnyű és kellemes folyamat lesz minden alkalommal.

Tömeg 64 g
Méretek 4 × 4 × 11 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top