Caola Körömlakklemosó acetonmentes 75ml

Caola Körömlakklemosó acetonmentes 75ml

kategória:

Acetonmentes körömlakklemosó folyadék. Alaposan távolítja el körméről a körömlakkot anélkül, hogy kézbőrét károsítaná. 75 ml-s, kupakos kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58653454
cikkszám
karton ikon 001
20 db
darab / karton
raklap ikon 001
130 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Körömlakklemosó acetonmentes változata egy olyan kivételes termék, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan távolítsa el a körömlakkot anélkül, hogy károsítaná a körmöket vagy a környező bőrt. Az acetonmentes formulációja kíméletes az érzékeny körömágyhoz és a körmökhöz. Az acetonmentes körömlakklemosók ideálisak azoknak, akik szeretnék megőrizni a körmeik egészségét és erősségét, miközben eltávolítják a körömlakkot. A Caola Körömlakklemosó nem szárítja ki a körmöket, így nem kell aggódni a kiszáradás vagy a törékenység miatt. A gyengéd összetétel ellenére rendkívül hatékony a körömlakk eltávolításában. Az eltávolítás könnyű és gyors, és nem kell erősen dörzsölni a körömlakk eltávolításához. Ezáltal megelőzhető a köröm károsodása és az irritáció. Az acetonmentes formuláció kevesebb környezeti terheléssel jár, mivel nem tartalmaz erős vegyi anyagokat, mint az acetonos alternatívák.

75 ml-s kiszerelésben készül, amely könnyen kezelhető, és tökéletes méretű a hordozáshoz vagy utazáshoz. Akár kézitáskába is dobható, repülőgépekre, kisebb-nagyobb utazásokra. A praktikus adagolásnak köszönhetően a körömlakklemosó könnyen és pontosan felvihető a vattakorongra.
Használat: Öntsön egy keveset vattakorongra és alaposan törölje át a körmök felületét, akár többször egymás után. Használat után mosson kezet.

A Caola Körömlakklemosó acetonmentes verziója az egyszerű, hatékony körömlakk eltávolítás kulcsa. Használata megkönnyíti a körömápolást, miközben megőrzi a körmei egészségét és erősségét. Válassza a Caola Körömlakklemosót, hogy a körmök mindig ápoltak és vonzóak legyenek.

Tömeg 64 g
Méretek 4 × 4 × 11 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top