Caola Kézbalzsam 300 ml

Caola Kézbalzsam 300 ml

kategória:

Intenzíven tápláló balzsam, rendszeres használata mellett a bőr és a körömágyak puhák és bársonyosak maradnak. 300 ml-s, kényelmes pumpás kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58653471
cikkszám
karton ikon 001
18 db
darab / karton
raklap ikon 001
64 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Kézbalzsam 300 ml-s kiszerelésben évtizedek óta megbízható társa vásárlóinknak a mindennapok bőrápolásában. A kezünk nap mint nap ki van téve a környezeti hatásoknak, legyen az hideg időjárás, gyakori kézmosás vagy a mindennapi tevékenységek. Ennek eredményeként a bőrünk hajlamos lehet a kiszáradásra, a repedezésre és az irritációra. A Caola Kézbalzsam célja, hogy megoldást nyújtson ezekre a problémákra. Az összetétel kulcsfontosságú eleme a mély hidratálás. Összetevői a bőrbe jutva megtartják annak nedvességtartalmát, valamint védik is azt a téli hideg és a nyári száraz levegőtől. Formulája intenzíven ápolja a kézfejeket, még az erősen vízhiányos bőrt is. Balzsamos állaga könnyen elkenhető, bársonyos érzetet hagyva maga után. Rendszeres használata megelőzi a bőr és körömágyak kiszáradását, védelmet nyújt a hideg, szeles idő ellen. Az eredmény egy lágy, selymes és sima kézbőr, ami kellemesen puhává teszi a tapintást. A Caola Kézbalzsam gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros érzetet a bőrön. Így a mindennapi használat is könnyű és kényelmes. A termék bármilyen bőrtípusra biztonságosan alkalmazható.

Az Kézbalzsam elegáns, kényelmes és gazdaságos 300 ml-es kiszerelésben érkezik, ami hosszú távú használatot tesz lehetővé, így a kézbalzsam mindig kéznél van, hogy a bőrünknek a legjobbat nyújtsuk. Az komfortos pumpás adagolás lehetővé teszi a könnyű és tiszta kivételt, így nem kell aggódnia a felesleges adagolás miatt. Egy pumpányi krém elegendő a két kéz felületének bemasszírozására. A Caola Kézbalzsam nem csak a bőrt táplálja és hidratálja, hanem egy kellemes érzékiséget is kölcsönöz. Az illata friss és enyhén gyümölcsös, édeskés, amely kellemes élményt nyújt minden használatkor.

Használat: Adagoljon egy pumpálásnyit tenyerére, majd oszlassa el a kézfejeken, alkarokon, különösen masszírozva a körömágyak területét. Vigye fel igény szerint többször, legfeljebb háromszor a szárazabb időszakokban.

Ha az intenzív kézápolás és a selymes bőr a cél, válassza a Caola Kézbalzsamot. Ez a termék nemcsak hatékony, hanem luxus érzetet is nyújt, így a kéz- és bőrápolás valódi élvezet lesz minden alkalommal.

Tömeg 294 g
Méretek 6 × 6 × 14 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top