Caola Hintőpor kamillavirág kivonattal 100g

Caola Hintőpor kamillavirág kivonattal 100g

kategória:

Kamilla kivonatot tartalmazó, finom illatú hintőpor. Ápolja és szárazon tartja a bőrt, segít megelőzni a bőr izzadását és kipirosodását. Testhajlatokra, gyantázás előtt, test- és lábhintőporként is használható. Hengeres, szórókupakos, 100 g-os kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58678508
cikkszám
karton ikon 001
10 db
darab / karton
raklap ikon 001
168 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Hintőpor kamilla kivonattal egy olyan kiváló minőségű termék, amely a természet erejét hozza el a bőrápolásban. A kamilla kivonat a Caola Hintőpor kulcsösszetevője, ezáltal rendkívüli nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Amikor ezt a selymes állagú hintőport használja, a kamilla kivonat segít enyhíteni a bőr irritációját és pirosságát. Ez különösen hasznos lehet az érzékeny bőrrel rendelkezők, számára, vagy azoknak, akiknek a bőre gyakran ki van téve a környezeti hatásoknak. A kamilla kivonat nyugtató hatása felfrissíti és nyugtatja a bőrt, miközben segít megelőzni a viszketést és az égő érzést. Ezenkívül a hintőpor kellemes illattal rendelkezik, ami felfrissíti az érzékeket és javítja az általános hangulatot. Az illat enyhe és virágos jegyekkel rendelkezik, amelyeket minden használatkor élvezhet.

A Caola Hintőpor praktikus kiszerelése lehetővé teszi, hogy mindig magával vihesse, bármikor és bárhol szüksége van rá. A hintőport könnyen használhatja a borotválkozás után, gyantázás előtt, a nap során bármikor a frissesség fenntartása érdekében, vagy bármilyen bőrirritáció kezelésére.

Használata: Pattintsa fel a flakon fedelét a jelzésnek megfelelően, majd szórjon hintőport a hajlatokba és igény szerint. Oszlassa el kezével, vagy száraz törölközővel.

A Caola Hintőpor kamilla kivonattal nemcsak egy hintőpor, hanem egy teljes körű bőrápolási élmény. Ez a termék a természetes összetevők erejét hozza el, és segít megőrizni a bőr egészségét és frissességét. Adj hozzá egy adag nyugalmat és egyensúlyt az ápolási rutinodhoz a Caola Hintőporral, és élvezd a bőröd egészségét és a kellemes érzést minden nap!

Tömeg 100 g
Méretek 5 × 5 × 14 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top