Caola Hintőpor kamilla és narancsvirág kivonattal 100g

Caola Hintőpor kamilla és narancsvirág kivonattal 100g

kategória:

Kamilla és narancsvirág kivonatot tartalmazó, finom illatú hintőpor. Ápolja és szárazon tartja a bőrt, segít megelőzni a bőr izzadását és kipirosodását. Testhajlatokra, gyantázás előtt, test- és lábhintőporként is használható. Hengeres, szórókupakos, 100 g-os kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58678517
cikkszám
karton ikon 001
10 db
darab / karton
raklap ikon 001
168 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Hintőpor kamilla és narancsvirág kivonattal egy olyan termék, amely ötvözi a természetes összetevők erejét a frissesség és a bőrápolás terén. Ez a selymes állagú hintőpor természetes összetevők erejével segít megőrizni a bőr egészségét és frissességét. Kellemes illata és nyugtató hatása felfrissíti az érzékeket és elűzi a mindennapi stresszt.

Összetétele tartalmaz kamilla kivonatot, amely híres nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól, így segíthet enyhíteni a bőrirritációt és a pirosságot. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek, vagy gyakran tapasztalnak irritációt. A kamilla kivonat enyhe fájdalomcsillapító hatással is bír, és segíthet csökkenteni az érzékeny bőr fájdalmát vagy kellemetlenségét. Ezen kívül sebgyógyító tulajdonságokkal is rendelkezik, és segíthet a kisebb sebek, horzsolások vagy pattanások gyógyulásában. A másik fő kulcsösszetevője a narancsvirág kivonat, mely gazdag antioxidánsokban és vitaminokban, mint például a C-vitamin. Ezek a vitaminok segíthetnek a bőr fiatalságának megőrzésében és védelmében a környezeti károk ellen. A narancsvirág kivonatnak baktericid tulajdonságai is vannak, ami azt jelenti, hogy segíthet a baktériumok elleni harcban és az esetleges pattanások vagy kiütések kialakulásának megelőzésében. Ezenkívül a narancsvirág rendkívül finom illatot kölcsönöz a hintőpornak, amely felfrissíti az érzékeket és javítja az általános hangulatot. Kellemes illata több órán keresztül a bőrön marad, miközben a hintőpor gátolja a túlzott izzadást és védelmet nyújt még az érzékeny bőrnek is. 

Használata roppant praktikus és könnyen használható. Kiszerelése ideális a hordozáshoz és bármikor alkalmazható, hogy frissességet és kényelmet nyújtson a bőrnek. Legyen az egy hosszú nap a munkahelyen, egy aktív szabadtéri tevékenység vagy egy lazító esti rutin, a Caola Hintőpor mindig ott van, hogy segítsen. Pattintsa fel a flakon fedelét a jelzésnek megfelelően, majd szórjon hintőport a hajlatokba és igény szerint. Oszlassa el kezével, vagy száraz törölközővel.

A Caola Hintőpor kamilla és narancsvirág kivonattal nemcsak egy egyszerű hintőpor, hanem egy teljes körű bőrápolási élmény. Adj hozzá egy adag luxust az ápolási rutinodhoz a Caola Hintőporral!

Tömeg 100 g
Méretek 5 × 5 × 14 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top