Caola Hintőpor aloe vera kivonattal 100g

Caola Hintőpor aloe vera kivonattal 100g

kategória:

Aloe Vera kivonatot tartalmazó, finom illatú hintőpor. Nyugtatja és szárazon tartja a bőrt, segít megelőzni a bőr izzadását és kipirosodását. Testhajlatokra, gyantázás előtt, test- és lábhintőporként is használható. Hengeres, szórókupakos, 100 g-os kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58677985
cikkszám
karton ikon 001
10 db
darab / karton
raklap ikon 001
168 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Hintőpor aloe vera kivonattal egy olyan kiváló minőségű termék, amely a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlyát kínálja. Az aloe vera kivonat a termék kulcsösszetevője, mely számos pozitív hatással van a bőrre. Az aloe vera jól ismert hidratáló és nyugtató tulajdonságairól. A hintőpor különösen hasznos lehet meleg időben vagy intenzív fizikai aktivitás során. Használata frissességet és szárazság elleni védelmet nyújthat azoknak, akiknek bőre hajlamos a problémákra, például bőrirritációra vagy kiütésekre. A Caola Hintőpor aloe vera kivonattal az egész napos komfort és frissesség élményét kínálja. Gátolja a túlzott izzadást és védelmet nyújt még az érzékeny bőrnek is. Ezenkívül a hintőpor kellemes illattal rendelkezik, amely felfrissíti az érzékeket és segíthet javítani az általános hangulatot, illetve több órán keresztül a bőrön marad. Az illat friss és virágos jegyeket tartalmaz, amelyek érzéki élményt nyújtanak a használó számára.

A termék kis, praktikus kiszerelésben érkezik, amely  Kényelmes, pattintó-fedeles kiszerelésben könnyen hordozható, mindennapos használatra alkalmas bármikor és bárhol. Testhajlatokra és gyantázás előtt is használható. Legyen az egy aktív nap a szabadban, egy hosszú munkanap a városban vagy csak a mindennapi élet.

Használata: Pattintsa fel a kényelmes, pattintó-fedeles flakon fedelét a jelzésnek megfelelően, majd szórjon hintőport a hajlatokba és igény szerint. Oszlassa el kezével, vagy száraz törölközővel. Igény szerint vigye fel többször egy nap.

Ez a termék nemcsak a bőrnek nyújt segítséget, hanem az érzékeket is elragadja a kellemes illattal és a hűsítő érzéssel. Tegye hozzá a Caola Hintőport az ápolási rutinjához, és élvezze a frissesség és a komfort egész napját.

Tömeg 100 g
Méretek 5 × 5 × 14 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top