Barbon Pre Shave villanyborotválkozás előtti arcszesz 100ml

Barbon Pre Shave villanyborotválkozás előtti arcszesz 100ml

Villanyborotválkozás előtti arcszesz. Elősegíti a borotva siklását, előkészíti a bőrt a borotválkozásra. Flip-top kupakos, 100 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58632132
cikkszám
karton ikon 001
10 db
darab / karton
raklap ikon 001
196 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Barbon Pre Shave villanyborotválkozás előtti arcszesz egy forradalmi termék, ez az arcszesz kifejezetten a modern férfiak számára lett tervezve, akik nem csak a borotválkozás minőségét, hanem a bőrápolás teljes élményét is értékelik. A Barbon Pre Shave Arcszesz az első lépés a borotválkozás előkészítésében, és a legjobb alapot teremti a sima és precíz borotválkozás eléréséhez. Megváltoztatja az arcápolás módját, és segít abban, hogy minden reggel friss és sima bőrrel kezdje a napot. Ez a kifinomult arcszesz egyesíti a hagyományos borotválkozás és a modern bőrápolás legjobb elemzéseit, hogy optimális eredményt érjen el. Az arcszesz egyedülálló formulája számos előnnyel jár. Előkészíti a bőrt a borotválkozás előtt, lágyítja a szőrszálakat és megpuhítja a bőrt. Ennek eredményeként a borotválkozás könnyebb és problémamentes lesz.

A termék elősegíti a szőrszálak lágyulását és emelkedését, így a borotva könnyebben siklik a bőrön. Ez csökkentheti az irritáció és a vágások kockázatát, miközben hozzájárul egy alaposabb borotválkozáshoz. Az összetétel kulcsfontosságú elemei a klorofill és mentol-kristály, melyek ápolják a bőrt, felkészítik a hagyományos és villanyborotvás borotválkozásra is. A klorofill összetevője erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, segíthet megvédeni a bőrt a környezeti károktól, például a napfénytől és a szennyezett levegőtől. A klorofill hozzájárul a bőr rugalmasságához és feszességének megőrzéséhez is, illetve megelőzi a bőrpírt, a gyulladások kialakulását. Mentol-kristály tartalma pedig hűsítő érzést kelt a bőrön, különösen reggelente. A mentol hozzájárul a bőr puhaságához és simaságához, segíti a borotválkozás során a borotva könnyű siklását. Az arcszesz nem tartalmaz parabéneket vagy más káros anyagokat, így ideális minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Az illata friss és férfias: a citrusok és a fás aromák jegyekei elegyednek, amelyek egyedülálló élményt nyújtanak a borotválkozás során. Az illat nemcsak kellemes az érzékekre, hanem hosszan tartó frissességet is biztosít.

Használata: A Barbon Pre Shave borotválkozás előtti arcszesz egyszerűen használható. Nedvesítse meg az arcát meleg vízzel, majd vigyen fel egy kis mennyiségű arcszeszt. Masszírozza be óvatosan, hogy a bőre felszívja a terméket. Ezután folytassa a szokásos borotválkozással. Az eredmények azonnal láthatóak és érezhetőek lesznek.

A Barbon Pre Shave Arcszesz nem csak a borotválkozás során segít a legjobb eredmények elérésében, hanem bőrápolási rutinunk fontos részévé is válhat. Az arcszesz használata során valódi örömét lelheti a borotválkozásban és a bőrápolásban, és garantáltan elégedett lesz az eredménnyel.

Tömeg 92 g
Méretek 4 × 7 × 10 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top