Barbon Borotvahab 200 ml

Barbon Borotvahab 200 ml

Borotvahab férfias illattal. Könnyen habzik, segíti a borotva könnyed használatát. Aeroszol fém-flakonban, 200 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
K58631225
cikkszám
karton ikon 001
24 db
darab / karton
raklap ikon 001
96 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Barbon Borotvahabja az igényes férfiak számára lett tervezve, akik a borotválkozás során értékelik az alaposságot és a komfortot. Ez a hab rendkívül gazdag és krémes, amely lehetővé teszi a borotva selymes csúszását, miközben megvédi a bőrt a vágásoktól és irritációtól, így nem okoz sérülést használatakor a borotva pengéje. Könnyen felhabzik, ezzel egyszerűvé és élvezetessé téve akár a mindennapos borotválkozást is. Az összetétel kulcsfontosságú eleme a hidratálás. A Barbon Borotvahab 200 ml gazdag Aloe Vera és glicerin tartalmában, amelyek puhítják, és mélyen hidratálják a bőrt, megakadályozzák a kiszáradást. Ez különösen fontos a borotválkozás után, amikor a bőr könnyen elveszítheti nedvességét és rugalmasságát. Kényelmes, kupakos és habzó-fejes kiszerelése elengedhetetlen kellék a férfi-fürdőszobából. Használata után javasolt feltenni a Barbon After Shave borotválkozás utáni arcszeszt.

Használata egyszerű:

Rázza fel a terméket! Adagoljon minimum egy pumpálásnyit a tenyerébe, oszlassa el a borotválni kívánt területen. Borotválkozás után mossa le bő vízzel.

Az illata is lenyűgöző. Az ismert, markáns illatban friss és férfias jegyek elegyednek a szantálfa és cédrus fás jegyeivel, amelyek egyedülálló aromát kölcsönöznek a borotválkozás élményéhez. Az illat nemcsak kellemes az érzékekre, hanem hosszan tartó frissességet is biztosít, egész nap a bőrön érezhető használata után.

A Barbon Borotvahab a praktikumot is szem előtt tartja. Könnyen használható aeroszol pumpás adagolóval, amely lehetővé teszi a hab pontos és gazdaságos kijuttatását. Minden flakon tökéletesen kiegyensúlyozott textúrát és minőséget biztosít, így mindig ugyanolyan eredményt érhet el.

Ez a borotvahab nem csak a borotválkozás során segít a legjobb eredmények elérésében, hanem bőrápolási rutinunk fontos részévé is válhat. A Barbon Borotvahab 200 ml olyan termék, amelynek használata során valódi örömét lelheti a borotválkozásban és a bőrápolásban, és garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. Válassza a Barbon Borotvahabot, hogy a borotválkozás ne csak feladat legyen, hanem valódi élmény, amely kényezteti és ápolja a bőrét. Legyen elegáns és hatékony a borotválkozásban a Barbon segítségével!

Tömeg 195 g
Méretek 5 × 5 × 17 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top