Barbon After Shave borotválkozás utáni arcszesz 100ml

Barbon After Shave borotválkozás utáni arcszesz 100ml

Frissítő, fertőtenítő és nyugtató hatású borotválkozás utáni arcszesz, férfias illattal. Flip-top kupakos, 100 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58632123
cikkszám
karton ikon 001
10 db
darab / karton
raklap ikon 001
196 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Barbon After Shave Borotválkozás utáni arcszesz egy ikonikus, igazi férfiaknak szánt férfi arcápolási termék, mely generációkon át kíséri vásárlóinkat. A borotválkozás utáni bőrápolásban szinte elengedhetetlen. A Caola Barbon After Shave egyedülálló formulája speciálisan kifejlesztett az erős és hatékony borotválkozás utáni ápolásért. Összetétele kíméletesen ápolja az érzékeny bőrt is, így nincs kellemetlen égő érzés, amit más after shave termékek okozhatnak. A természetes mentol-kivonat frissíti, fertőtleníti és azonnal enyhíti a borotválkozás okozta irritációt és pirosságot, miközben a benne lévő glicerin hidratálja és táplálja a bőrt. A Caola Barbon After Shave hihetetlenül könnyű textúrája azonnal felszívódik, anélkül, hogy zsíros vagy ragacsos lenne. Enyhe alkoholtartalma megelőzi a pattanások megjelenését, és elősegíti a szőrtüszők egészséges növekedését, a gyulladások kialakulását. Az antibakteriális hatása segít megelőzni a fertőzéseket, mivel tartalmaz olyan összetevőket, amelyek gátolják a baktériumok szaporodását. A rendszeres használata hosszú távon is segíthet megőrizni a bőr egészségét és megelőzni a bőrproblémákat, például a borotválkozás okozta pattanásokat vagy irritációt.

A markáns, férfias illat egész nap a bőrön érezhető használata után. Az aromás összetevők nemcsak kellemes illatot hagynak maguk után, hanem hozzájárulnak az érzékek felébresztéséhez és az egész napos frissességhez. Praktikus, flip-top kupakos kiszerelése elegendő folyadékot adagol az arc egész területére, így egy lépésben tudja használni az arcszeszt. Az elegáns üvegcsébe csomagolt Caola Barbon After Shave nemcsak hatékony, hanem a fürdőszobában is kifinomult megjelenést kölcsönöz.

Használat: Adagoljon minimum 4 cseppnyi folyadékot a tenyerébe, oszlassa el, majd vigye fel a leborotvált területre. Paskolja a bőrbe tapogató mozdulatokkal a friss érzés érdekében és folytassa rutinját szokásának megfelelően.

A Caola Barbon After Shave több, mint egy bőrápolási termék, ez az önápolás része, amely segít Önnek megőrizni a legjobb formáját minden nap. Legyen az előkészület a munkára, egy különleges randevúra vagy egyszerűen csak egy kis önmegajándékozás a mindennapokban, a Caola Barbon After Shave mindig mellette van, hogy gondoskodjon a bőre egészségéről és a jó közérzetéről. Az önbecsülés és a magabiztosság kulcsa egyetlen üvegcsében.

Tömeg 92 g
Méretek 4 × 7 × 10 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top