Rólunk

CAOLA

Természetes gondoskodás az egész családnak generációkon át!
A CAOLA Kozmetikai és Háztartás Vegyipari Zrt. 191 éves múltra visszatekintő, jelenleg is magyar tulajdonban lévő kozmetikai vállalat, mely saját gyárteleppel és kutatási bázissal rendelkezik.
A CAOLA életében 2020 áprilisában egy újabb mérföldkő következett, amikor magyar természetes személyek, mint befektetők megvásároltak a nagymúltú vállalatot. Ebből fakadóan a CAOLA fókuszában a társadalmi felelősségvállalás, nemzeti érték építése és a munkahelyteremtés foglalja el a középpontot.

A vállalat biocid termékeket, kozmetikai-, háztartás vegyipari készítményeket és szabadforgalmú inszekticideket gyárt és értékesít minden szegmens igényeit kielégítő különböző kiszerelési formákban. A termékválaszték fertőtlenítőszereket, géleket, felületfertőtlenítőket, tisztítószereket, borotválkozó szereket, test, kéz- és hajápolási termékeket, hintőporokat, különböző rendeltetésű háztartás vegyipari készítményeket és rovarirtó szereket foglal magában. A CAOLA a termékek
előállítására és kiszerelésére alkalmas üzemmel és technológiai lehetőséggel rendelkezik. Tevékenységében szerepel továbbá a különböző cégek részére végzett bérmunka, valamint a saját márkás termékek előállítása is.

A CAOLA 2021-2023 között egy zöldmezős beruházást hajt végre, amely keretében teljesen új gyáregységet épít.

A beruházás során figyelembe vette az Ipar 4.0 szempont rendszereit, melynek megfelelően alakította ki a fejlesztéssel megvalósítható gyártó és kiszerelő gépparkot. A termelő berendezések képesek lesznek automata recept követés megvalósítására, a kiszerelő gépsorok pedig automatizált software vezéreltek lesznek. Az automatizált, software vezérelt gépsorok a kezelő által, így távoli eléréssel, akár otthonról is (home office rendszerben) beállíthatóak / átállíthatóak lesznek.

A mind a kozmetikai, mind pedig az ipari felhasználású termékfejlesztések folyamatosak, amellyel lehetőség nyílt új iparágak és új piacok megszerzésére.

Gondoskodás mindenhol, mindenkor, mindenkinek

Generációkon át

Scroll to Top