Megújul a CaoNatur Baby termékcsaládunk! 

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

caonatur magazin 01
caola logo white 01

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy a CaoNatur Baby termékek teljesen megújult külsővel térnek vissza partnerüzleteink polcaira! A kisbabák és szülők számára is praktikus és játékos design váltja fel az előző verziót, így mindennapok még vidámabbak lehetnek. 

Az új arc a CaoNatur Baby Termékek Mögött! A tavasszal bemutatott Caola babatermék család új képviselője, CaoSaurus mostantól a kisbabák bőrének védelmét és ápolását végzi a CaoNatur Baby termékcsalád tagjaival. Ő a kis dínó, akinek nevét Ti választottátok. Az elkövetkező hetekben már a polcokon is találkozhattok CaoSaurussal! 

CaoNatur Baby termékek új köntösben

A CaoNatur Baby termékcsalád most nagyobb és modernebb kiszerelésben érkezik. A 150 ml-es tubusokat lecseréltük egy letisztult, pumpás 300 ml-es flakonra, hogy az adagolás még könnyedebb legyen. Az átlátszó palack pedig lehetővé teszi, hogy időben észrevegyétek, ha újra szükség lesz a termékre. 

A CaoNatur Baby termékek formulái továbbra is megbízható textúrákként maradtak meg. A hypoallergén összetevők és természetes kivonatok garantálják a bőr megfelelő ápolását. 

A Búzavirág kivonat gyulladáscsökkentő hatásával véd a pelenka okozta irritációk ellen.
A Körömvirág kivonat antibakteriális tulajdonságai segítenek megelőzni a baktériumok által okozott problémákat.
A Kamilla kivonat nyugtató hatása segít csökkenteni a bőr feszültségét és kényelmetlenségét.
A Shea vaj pedig gazdag természetes zsírokban, amelyek megőrzik a bőr nedvességtartalmát. 

Rövidesen találkozhattok a megújult CaoNatur Baby termékekkel! Kövessétek közösségi felületeinket, hogy elsőként értesüljetek az újdonságokról. Keresd a CaoSaurust partnerüzleteink polcain! 

Ne hagyd ki! A CaoNatur Baby új arculata egy kis csoda minden kisbaba bőrének.

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top