Hogyan használd helyesen a naptejeket?  

- Hírek és érdekességek a Caola világából -

50 faktoros naptej
caola logo white 01

Ahogy beköszönt a nyár, mindannyian várjuk, hogy minél több időt tölthessünk a szabadban. A megfelelő napvédelem azonban kulcsfontosságú ahhoz, hogy élvezhessük a napsugarakat anélkül, hogy károsodna bőrünk. 50 faktoros naptej használatával teheted a legtöbbet bőröd védelméért. Ezért szeretnénk veled megosztani néhány tippet a naptej helyes használatáról, hogy a lehető legjobban kiélvezhesd a nyarat a CAOLA Naptej SPF 50 termékkel!  

Alkalmazz elegendő mennyiséget: A megfelelő védelem érdekében fontos, hogy elegendő mennyiségű naptejet használjunk. A CAOLA 50 faktoros naptej termékből javasoljuk, hogy egy-egy teáskanálnyit használj a test különböző területein, és ne felejtsd el az arc, a nyak és a fülek védelmét sem.  

Vigyázz az alkalmazás időzítésére: A naptejet kb. 15-20 perccel a napozás előtt vigyük fel a bőrre, hogy kellő időt adjunk a felszívódásra. Ne felejtsd el ismételten felvinni, különösen, ha hosszabb ideig tartózkodsz a napon vagy vízben. 

Újítsd fel rendszeresen: Ha hosszabb ideig tartózkodsz a napon, rendszeresen frissítsd fel a naptej használatát. Ez különösen fontos a CAOLA 50 faktoros naptej esetében, hogy fenntartsd a hatékony védelmet a nap káros sugarai ellen.  

Ne hagyd ki az érzékeny területeket: Gyakran elfelejtünk védeni bizonyos területeket, mint például a fülek, az ajkak és a fejbőr. Ne felejtsd el ezeket az érzékeny területeket is bekenni. 

Extra védelem bizonyos tevékenységekhez: Ha olyan szabadtéri tevékenységet végzel, ahol intenzív vagy hosszan tartó napsugárzásnak lehetsz kitéve, például túrázás, úszás vagy sportolás, az 50 faktoros naptej használata extra védelmet nyújthat a nap káros sugarai ellen. 

Mit is jelent a naptejeken az SPF rövidítés?

Az SPF a Sun Protection Factor rövidítése. Ez egy olyan mérőszám, amely jelzi a fényvédő krém vagy naptej által a nap ultraibolya (UV) sugárzásával szembeni védelem szintjét. Az SPF elsősorban a nap UVB sugarai elleni védelmet jelenti, amelyek felelősek a leégésért.

A naptej SPF-száma az UVB védelmet jelöli. Minél magasabb az SPF-szám, annál magasabb a védelem szintje. Az SPF nem egyenesen arányos a védelem mértékével, hanem azt jelzi, hogy mennyi ideig tartana a bőr kipirosodása vagy leégése ahhoz képest, ha nem használsz fényvédőt.

Például, ha megfelelően alkalmazunk egy SPF 30-as fényvédőt, akkor 30-szor hosszabb idő alatt ég meg a bőr, mint ha nem kennénk fel semmilyen fényvédőt.

50 faktoros naptej a Caolától

A CAOLA Naptej SPF 50 hatékony védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen, miközben gondoskodik bőröd hidratálásáról és ápolásáról. Ne hagyd, hogy a napfény veszélyeztesse bőrödet, élvezd inkább a nyarat a megfelelő napvédelemmel!  

A terméket keresd a Caola Zrt. partnereinél!  

Oszd meg az ismerőseiddel
Hírek és érdekességek a CAOLA világából
Scroll to Top