Tips for using the versatile Velmetina hair gel

- News and interesting facts from the world of Caola -

Hajzselék
caola logo white 01

Legyen szó visszasimított, nedves megjelenésről vagy fényes hatású hajról, a Velmetina hajzselék segítenek, hogy bármilyen frizurát megvalósíthass magadnak. Ha még nem tudod, hogyan kell a hajzselét használni, akkor segítünk, hogy teljesen profivá válj, ha a séródról van szó. Első pillantásra nehéznek tűnhet vele dolgozni, de a hajzselé valójában az egyik legsokoldalúbb hajtermék. Használható a haj visszasimítására, nedves hatás létrehozására, „fürt szelídítésre” és a loknik megtartására. Praktikus hajformázó eszköz, amely valóban elvégzi a piszkos munkát, a Velmetina hajzselék használata során minden hajtípuson könnyű dolgozni. Dús hatást tud teremteni a hajgyökereknél, de akkor is, ha égig érő emelést vagy rendetlen férfi “kontyhoz” hasonló stílust keresel. Ha még nem ismered vagy nem próbáltad a Velmetina hajzseléket, akkor jobb, ha tovább olvasol, hogy megtudd, hogyan kell helyesen használni a „tincs-szelídítő” hajzseléinket!

Get your hair ready.

The great thing about hair gel is that it can be used to shape any texture or length of hair. Whether it's a freshly washed or day-old curl, you don't have to go far for maximum durability. Start by applying a small amount of Velmetina Water or Extra Strength Hair Gel in the palm of your hand. A little goes a long way, so start with less. And you can always add more if you feel you need it. Loosen the Velmetina Hair Gel with your fingertips. Rub both hands together, especially at the fingertips, so that they are evenly coated with the gel. This allows the product to be evenly distributed on the hair.

Work the hair gel into your hair.

Ujjaiddal húzd végig a hajad, (a tövektől kezdve) a hajvégek irányába  haladva. Fésűvel pedig fésüld át azokat a részeket, ahol a gél összegyűlt, hogy biztosíthasd az egyenletes eloszlást. Koncentrálj jobban a haj tövére, ha olyan stílus létrehozására törekszel, amely volument igényel, mint például a hátrafésült stílus. Formáld a hajad a helyére. Adj hozzá több zselét, ha szükséges, és fésűvel vagy a kezeddel formázd a hajad a helyére. Ha nedves hajfürtökön használsz hajzselét, a formázás után szárítsd meg a hajad, hogy a helyén maradjon. Alternatív megoldásként használ a Velmetina vizes hajfixáló zselét, száraz részeken, hogy fényes, nedves megjelenést adj neki.

Nem ördöngösség, de a gyakorlat teszi a mester, ezért játssz bátran a termékkel, hogy megtudd, melyik stílus áll neked a legjobban. Ha pedig még nem próbáltad, akkor nincs más hátra, mint hogy kipróbáld a Velmetina hajzseléket. Nézd meg a Hajápolási termékek menüpontot, és tudd meg, hogy melyik hajzselénk a legjobb a Te hajtípusodhoz. Sok szerencsét!

Share with your friends
News and interesting facts from the world of CAOLA
Scroll to Top