Agricultural hygiene

caola szarvasmarha tenyesztes 001
caola sertes tenyesztes 001
caola szarnyas tenyesztes 001
caola egyeb haszonallatok 001
CAOLA Ltd.

Folyamatos innováció

kiváló minőségű alapanyagok
caola divider 001

Egészséges agrárkörnyezet

A Caola Zrt. agrár higiéniai termékei kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, és szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül, hogy biztosítsák a termékek hatékonyságát és megbízhatóságát. A cég elkötelezett az innováció iránt, és folyamatosan fejleszti termékeit az agrárkörnyezet folyamatos javítása érdekében.

Termékeink optimális választásnak bizonyulnak azoknak a mezőgazdasági termelőknek és állattartóknak, akik hatékony és biztonságos megoldást keresnek az agrárkörnyezet higiéniai kihívásainak kezelésére. A termékek segítenek megőrizni az állatok egészségét és jólétét, fenntartani a berendezések tisztaságát, valamint megakadályozni a kórokozók terjedését. A Caola Zrt. elkötelezetten támogatja az agráripar fejlődését és az egészséges agrárkörnyezet előmozdítását.

caola divider small 001

Megbízható és hatékony megoldások

Nem csak szarvasmarhák gondozásához

Az agrár higiéniai üzletágunk termékportfóliója azonban nem merül ki a tejtípusú szarvasmarhák gondozásához szükséges termékekkel. Rendelkezünk számos más típusú állatok tenyésztésekor használható higiénés termékkel is. Legyen szó baromfitenyésztésről, sertéstartásról vagy más mezőgazdasági tevékenységről, nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet az állatok egészségének és jólétének megőrzéséhez.

caola agrar higienia slider 005
caola agrar higienia slider 006

Tekintse át kínálatunkat az Agrár Higiéniai üzletág aloldalán, és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van. Örömmel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk önnek kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket az Ön gazdaságának igényeihez.

Folyamatosan fejlesztjük

Az agrár higiéniai termékeinket magas minőségi követelményeknek megfelelően gyártjuk, és folyamatosan fejlesztjük őket a legújabb kutatási eredmények és iparági előírások figyelembevételével. Fontos számunkra a természetvédelem és fenntarthatóság, ezért termékeink fejlesztése során arra törekszünk, hogy a lehető legkevésbé terheljük környezetünket, hogy a felhasznált összetevők a környezet károsítása nélkül érjék el maximális hatásukat.

Célunk az, hogy partnereinknek megbízható és hatékony megoldásokat nyújtsunk, amelyek hozzájárulnak az állatok egészségének és jóllétének megőrzéséhez, valamint a gazdaságok termelékenységének növeléséhez. Megbízhat szakértelmünkben és a termékeink minőségében, és számíthat szaktanácsainkra és támogatásunkra a gazdálkodásával kapcsolatos kérdésekben.

caola divider small 001

Patahidratálás és tisztítás

Cégünk elkötelezett az agrár iparágban tevékenykedő vállalkozások támogatása iránt, és büszkén mutatjuk be Önnek az agrár higiéniai termékeink széles választékát. Minden termékünket kifejezetten a gazdálkodás és az állattenyésztés területén tapasztalt kihívásokra fejlesztettük ki, és arra törekszünk, hogy segítségükkel fenntartható és hatékony megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.

Termékszortimentünk számos olyan eszközt tartalmaz, amelyek segítik a tejtípusú szarvasmarhák gondozását és egészségének megőrzését. Például pata fürdetőink speciálisan tervezettek a patahidratálás és tisztítás céljából, elősegítve ezzel a szarvasmarhák optimális lábhigiéniáját. Tőgy elő- és utóápolóink segítségével pedig hatékonyan gondoskodhat az állatok tőgyének egészségéről és megfelelő gondozottságáról. Emellett fertőtlenítőink és légtér fertőtlenítőink biztosítják a megfelelő higiéniai feltételeket az állatok tartási környezetében, segítve ezzel a betegségek megelőzését és a termelés hatékonyságának növelését.

caola agrar higienia slider 004
caola divider 001
Scroll to Top