Vásároljon további 10.000 Ft értékben és rendelését ingyen házhoz szállítjuk!

CAOSEPT kéz- és bőrfertőtlenítő gél 1000 ml

1.890 Ft

A Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél képes eltávolítani a legtöbb káros mikroorganizmust a bőrről, víz és törülköző használata nélkül. Olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megölik a kézen található vírusok, baktériumok és gombák nagy részét. Nagyon hatásos a két leginkább ellenálló vírustörzzsel és a H1N1 vírussal szemben is. E-vitamin és panthenol tartalma miatt nem szárítja a bőrt, használat után a kéz nem ragad, friss és kellemes tapintású lesz. Praktikus, pumpás kiszerelésben kapható. Olyan helyekre ajánljuk, ahol nagy mennyiségre van szükség – irodákba, köz-és egészségügyi intézményekbe, vendéglátóipari egységekbe, uszodákba, fürdőkbe, fitness termekbe.

Cikkszám: 58471144 Kategóriák: ,

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és gombákat!

Tegyen az egészségéért! Használjon Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő gélt, és ne engedje, hogy a baktériumok és vírusok bejussanak a szervezetébe!

Antimikrobiális spektrum: baktericid, tuberkolicid, fungicid és virucid hatás.

Alkalmazási terület:
Higiénés kéz és bőrfertőtlenítésre alkalmazható.

Használata:
A termék felhasználásra készen kerül a forgalomba. Tegyen 3 ml hígítatlan gélt a tenyerére, és egyenletes oszlassa el! Behatási idő: min. fél perc. A készítménnyel a seb környéki bőrfelület fertőtleníthető.

Tárolás és eltarthatóság: eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, hőforrástól és napfénytől védett helyen, 37°C alatt kell tárolni, a tárolóedény megfelelő mértékben zárva tartandó.
Felhasználható: 24 hó

Figyelmeztetés:
Veszély! Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz! Kerülni kell a szembe és szájba jutást! Súlyos szemirritációt okoz! SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása! Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó! Tilos a dohányzás! Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol tartandó! Elektromos eszközhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad nyúlni! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A szennyvízcsatornában lévő kis koncentrációjú anyag nem gyakorol hatást a talajra és a környezetre. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelelően! A kiürült csomagolóanyag kommunális hulladéknak tekinthető! Gyerekektől elzárva tartandó!

További információk

Tömeg 0.932 kg
Kiszerelés

1000 ml

Egységár

1 890 Ft/L

Vámtarifaszám

3808409000

EAN kód

5995000520052

Összetevők

Hatóanyag: alkohol 63%, ethylhexylglycerin 0,3%, benzalconium chloride 0,2%,Egyéb összetevők: propilénglikol, lanolin származék, panthenol, E-vitamin, gélképző, benzyl benzoate, citronellol, geraniol, hydroxycitronellal isoeugenol, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„CAOSEPT kéz- és bőrfertőtlenítő gél 1000 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.