Vásároljon további 10.000 Ft értékben és rendelését ingyen házhoz szállítjuk!

Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő gél 500 ml

1.290 Ft

A Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél képes eltávolítani a legtöbb káros mikroorganizmust a bőrről, víz és törülköző használata nélkül. Olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megölik a kézen található vírusok, baktériumok és gombák nagy részét. Nagyon hatásos a két leginkább ellenálló vírustörzzsel és a H1N1 vírussal szemben is. E-vitamin és panthenol tartalma miatt nem szárítja a bőrt. Használat után a kéz nem ragad, friss és kellemes tapintású lesz. Praktikus, pumpás kiszerelésben otthonra, munkahelyre ajánljuk.

Cikkszám: 58471141 Kategóriák: ,

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és gombákat!

Víz és szappan nélkül használható.
A CaoSept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél használata különösen ajánlott influenzás járványok idején, és egyéb fertőzések megelőzésére, munkahelyen, intézményekben, utazáskor, játszótéren is célszerű használni a betegségek elkerülése érdekében.
ÁNTSZ Országos Epidermiológiai Központ és a Wessling független laboratórium által bevizsgált termék.

Tegyen az egészségéért! Használjon Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő gélt, és ne engedje, hogy a baktériumok és vírusok bejussanak a szervezetébe!

Antimikrobiális spektrum: baktericid, tuberkolicid, fungicid és virucid hatás.

Tárolás és eltarthatóság: eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, hőforrástól és napfénytől védett helyen, 37°C alatt kell tárolni, a tárolóedény megfelelő mértékben zárva tartandó.
Felhasználható: 24 hó.

Figyelmeztetés:
Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz! Kerülni kell a szembe és szájba jutást! Súlyos szemirritációt okoz! SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása! Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó! Tilos a dohányzás! Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol tartandó! Elektromos eszközhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad nyúlni! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelelően! Gyerekektől elzárva tartandó!

További információk

Tömeg 0.479 kg
Kiszerelés

500 ml

Egységár

2 580 Ft/L

Vámtarifaszám

3808409000

EAN kód

5995000520045

Összetevők

Hatóanyag: alkohol 63%, ethylhexylglycerin 0,3%, benzalconium chloride 0,2%,Egyéb összetevők: propilénglikol, lanolin származék, pantenol, E-vitamin, gélképző, illat, benzyl benzoate, citronellol, geraniol, hydroxycitronellal isoeugenol, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő gél 500 ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.