Vásároljon további 10.000 Ft értékben és rendelését ingyen házhoz szállítjuk!

CAOSEPT Víz nélküli kézfertőtlenítő gél 110 ml

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

690 Ft

A Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél képes eltávolítani a legtöbb káros mikroorganizmust a bőrről, víz és törülköző használata nélkül. Olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megölik a bőrön található vírusok, baktériumok és gombák nagy részét. Nagyon hatásos a két leginkább ellenálló vírustörzzsel és a H1N1 vírussal szemben is. E-vitamin és panthenol tartalma miatt nem szárítja a bőrt. Használat után a kéz nem ragad, friss és kellemes tapintású lesz. Praktikus kis mérete miatt bárhová magunkkal vihetjük. Víz és szappan nélkül használható.

Béres Alexandra fitness világbajnok és kétgyermekes édesanya ajánlásával.

Cikkszám: 58471149 Kategóriák: ,

A 110 ml-es kiszerelésű CaoSept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél használata különösen ajánlott influenzás járványok idején, és egyéb fertőzések megelőzésére, otthon, munkahelyen, intézményekben, utazáskor, játszótéren is célszerű használni a betegségek elkerülése érdekében.
ÁNTSZ Országos Epidermiológiai Központ és a Wessling független laboratórium által bevizsgált termék.

Tegyen az egészségéért! Használjon Caosept kéz- és bőrfertőtlenítő gélt, és ne engedje, hogy a baktériumok és vírusok bejussanak a szervezetébe!

Antimikrobiális spektrum: baktericid, tuberkolocid, fungicid és virucid hatás.

Tudja-e, melyek a helyes kézfertőtlenítés lépései?
 1. Az adagolóból juttassunk megfelelő mennyiségű kézfertőtlenítőt a tenyérbe.
 2. Dörzsöljük össze a tenyerünket.
 3. Dörzsöljük az egyik tenyerünkkel a másik kéz kézfejét úgy, hogy közben az ujjakat összefonjuk. Váltott kézzel ismételjük meg.
 4. Dörzsöljük össze a két tenyeret úgy, hogy az ujjakat összefűzzük.
 5. Dörzsöljük az egyik kéz tenyerével a másik kéz ujjainak hátát úgy, hogy az ujjak horogszerűen összeakaszkodnak. Váltott kézzel ismételjük meg.
 6. Markoljuk meg az egyik hüvelykujjunkat és körkörös mozdulattal dörzsöljük, majd váltsunk kezet.
 7. Az egyik kéz ujjbegyeit dörzsöljük a másik kéz tenyeréhez körkörösen, majd váltsunk kezet.
 8. Száradás után kezeink biztonságosak.

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és gombákat!

Alkalmazási terület:
Higiénés kéz- és bőrfertőtlenítésre alkalmazható.

Használata:
Tegyen 3 ml hígítatlan gélt a tenyerére és egyenletesen oszlassa el! Behatási idő: min. fél perc. A készítménnyel a seb környéki bőrterület is fertőtleníthető.

Tárolás és eltarthatóság: eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, hűvös (<37°C) helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól távol, tárolóedényben zárva tartandó.

Figyelmeztés:
Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz! Kerülni kell a szembe és szájba jutást! Súlyos szemirritációt okoz! SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása! Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó! Tilos a dohányzás! Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol tartandó! Elektromos eszközhöz csak teljesen megszáradt kézzel szabad nyúlni! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelelően! Gyerekektől elzárva tartandó!

További információk

Tömeg 0.117 kg
Kiszerelés

110 ml

Egységár

6 210 Ft/L

Vámtarifaszám

3808409000

EAN kód

5995000520038

Összetevők

Hatóanyag: alcohol 63%, benzalconium chloride 0,2%,Egyéb összetevők: propilénglikol, ethylhexylglycerin, lanolin származék, pantenol, E-vitamin, gélképző, illat, benzyl benzoate, citronellol, geraniol, hydroxycitronellal isoeugenol, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool

CAOSEPT Víz nélküli kézfertőtlenítő gél 110 ml termékről 1 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Tesztelésre nyertem 2 illatút: hibiszkuszvirágos és gránátalmás-áfonyásat. Annyira megörültem neki, mert ha valaki, nekem ezek tényleg a munkaeszközeim 😉 Az illatuk valami isteni, és a legjobb, hogy nem ragad utána a kezem (ami nálam csodaszámba megy). A kiszerelése tökéletes, táskába bedobós, és mivel eddig nem lettem beteg, a fertőtlenítése is működik 😀

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.