Rovatoxx Darázsíró aeroszol 200ml

Sku: 58531281

A Rovatoxx Darázsirtó aeroszol segítségével gyorsan és hatékonyan pusztítja el a nem rajban repülő környezetében élő darazsakat. Kül- és beltérben egyaránt használható. A terméket darázsfészek kezelésére alkalmazni TILOS és balesetveszélyes!

460 Ft

Mennyiség:
Összehasonlítás

Leírás

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: HASZNÁLAT ELŐTT ALAPOSAN FELRÁZANDÓ! Várjuk meg, amíg a helyiségben tartózkodó darázs alkalmas felületen (pl. falon, ablaktokon, bútoron) megpihen. Ekkor óvatosan, 1-1,5 méter távolságról fokozatosan közelítve a rovar felé, fújjuk az aeroszolt a nyugvó darázsra. A megfelelő mennyiségű permettel érintkező rovar mozgása másodpercek alatt lebénul, majd rövidesen elpusztul. A kezelt darázs eltávolítása előtt győződjünk meg arról, hogy a rovar valóban elpusztult. A palack használatát követően szellőztessük ki a helyiséget.
A terméket darázsfészek kezelésére alkalmazni TILOS és balesetveszélyes!

FIGYELMEZTETÉSEK: Veszély! Élelmiszertől elkülönítve, száraz, hűvös helyen, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó! Allergiás bőrreakciót válthat ki.

SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Légúti irritációt okozhat. Kerülje a permet belélegzését. Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Bőrirritáló hatású. A használatot követően a permettel érintkező bőrfelületet alaposan meg kell mosni. Bőrirritáció esetén: orvosi ellátást kell kérni. Lenyelve ártalmas. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. Szenzibilizáló anyagot, permetrint tartalmaz, a hatóanyagokra érzékeny egyedeknél allergiás reakciót válthat ki. Ügyeljünk arra, hogy a permet evőeszközre, gyermekjátékra

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rovatoxx Darázsíró aeroszol 200ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük