Figaró Nem Habzó Borotvakrém 85 ml

Figaró Nem Habzó Borotvakrém 85 ml

Érzékeny bőrre kifejlesztett, nem habzó, krémes borotválkozó krém. Bőrbarát összetevőkkel táplálja a bőrt borotválkozás után a bőrfelszínen maradt krémmel. Tubusos, 85 ml-es kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58631171
cikkszám
karton ikon 001
10 db
darab / karton
raklap ikon 001
200 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Figaró Nem Habzó Borotvakrém 85 ml egy kiváló alternatíva a hagyományos habzó borotvakrémekhez, és ideális választás a modern férfiak számára, akik a borotválkozás során sima és precíz eredményeket keresnek. Ez a termék kiemelkedik a hatékonyságával és a bőrt kímélő tulajdonságaival, így megkönnyíti a borotválkozást, miközben gondoskodik a bőr egészségéről.

A Nem Habzó Borotvakrém a Caola Figaró terméksorozat része, és különleges összetételével tűnik ki. A krémes és selymes textúra könnyen felvihető a bőrre, és kiválóan síkosít a borotvapenge számára. Nem habzik fel, mégis a krém segítségével könnyen látható a borotválkozás területe, így pontos és precíz borotválkozást tesz lehetővé.

Ez a termék kifejezetten gazdag és hidratáló összetevőket tartalmaz, mint a glicerin, mely hidratálja és táplálja a bőrt, így megelőzve a borotválkozás utáni szárazságot és irritációt. A nyugtató összetevők tulajdonságai segítenek megelőzni a bőrpírt és az érzékeny bőrre gyakorolt hatásokat. A leöblítés után különleges, krémes védőréteget hagy a bőrön, mely megvédi azt a kiszáradástól és kipirosodástól.

A Nem Habzó Borotvakrém bőrbarát összetevőket tartalmaz, így ideális az érzékeny bőrű férfiak számára is. Nem tartalmaz irritáló szintetikus illatanyagokat vagy színezékeket, így minimalizálja az allergiás reakciók kockázatát.

Használata egyszerű: Nyomjon minimum két ujjpercnyi mennyiségű krémet a tenyerébe, majd vigye fel kézzel, vagy pamaccsal a borotválni kívánt területre. Oszlassa el, majd használja borotváját. Öblítse le bő vízzel. Használata utána javasolt feltenni a Figaró Borotválkozás utáni Arcvizet.

A kényelmes tubus kiszerelés könnyen kezelhető és ideális utazáshoz is. A Figaró Nem Habzó Borotvakrém 85 ml a precíz borotválkozás és a bőr kímélésének tökéletes egyensúlyát nyújtja a modern férfiaknak. Hatékonyan csökkenti a borotválkozás okozta irritációkat és kellemetlenségeket, miközben a bőrt hidratáltan és egészségesen tartja.

Tömeg 79 g
Méretek 3 × 5 × 15 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top