Caola Napvédő spray SPF 50 KIDS 200ml

Caola Napvédő spray SPF 50 KIDS 200ml

kategória:

Vízálló, gyermekeknek készített naptej spray SPF50 faktorszámmal. UVA, UVB védelemmel. Dermatológiailag tesztelt. Kupakkal zárható, 200 ml-s kiszerelésben.

cikkszam ikon 001
58612011
cikkszám
karton ikon 001
12 db
darab / karton
raklap ikon 001
120 #
karton / raklap
Biztonsági adatlapok
Nyomdai minőségű termékfotók
Termékkatalógus

A Caola Napvédő spray SPF 50 KIDS 200ml egy gondosan kifejlesztett és megbízható napvédő termék, kifejezetten gyermekeknek tervezve. Ez a napvédő spray erős védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen, miközben kíméli a gyermek bőrét. A könnyen használható spray formátum lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan védje a gyermekek érzékeny bőrét a napfény káros hatásaitól.

Miért válaszd a Caola Napvédő spray SPF 50 KIDS 200ml terméket?

A termék kifejezetten gyermekek számára készült, és a legkisebbek számára is biztonságosan használható. A bőrbarát formuláció minimálisra csökkenti az irritáció és az allergiás reakciók kockázatát. Dermatológiailag tesztelt, gyermekek érzékeny bőrére fejlesztett formulája több órás védelmet biztosít. Az SPF 50 faktorszám erős védelmet nyújt a káros UV-sugarak ellen, ami különösen fontos a gyermek bőrének védelmében, amely érzékenyebb lehet a napfényre. A napvédő spray hidratáló összetevőket tartalmaz, mint az E-vitamin, mely segít megőrizni a bőr hidratáltságát és egészséges állapotát a napozás során. A Caola Napvédő spray vízálló, így a gyermek bőrét hatékonyan védi a vízi játékok, a különböző kültéri sportolás és a strandolás során is. Finom illata órákig megmarad játék közben, még az izzadt bőrön is.

Használata egyszerű:

A spray formátum gyors és egyszerű alkalmazást tesz lehetővé, könnyen és kényelmesen használható. Egyszerűen fújd fel és oszlasd el egyenletesen a bőrön, így könnyedén véded meg a gyermek bőrét. Várj 15-20 percet napozás előtt. Pár óránként vidd fel újra a biztos védelem érdekében. A 200ml-es kiszerelés ideális a mindennapi használathoz, és könnyen hordozható, így mindig kéznél lehet a gyermekvédelem.

A Caola Napvédő spray SPF 50 KIDS a tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik a gyermekeik bőrét hatékonyan és gondosan szeretnék védeni a nap káros hatásai ellen. Ez a napvédő spray könnyen használható, és biztonságosan alkalmazható a legkisebbek számára is. Ne hagyja ki ezt az ideális napvédő megoldást, hogy a gyermekei biztonságban élvezhessék a napfényt és a különféle szabadtéri tevékenységeket.

Tömeg 200 g
Méretek 4 × 13 × 18 cm
caola divider 001

Termékkatalógus

2023
Scroll to Top